DUŠKO TOŠIĆ SAMO OVOJ LEPOTICI POSVEĆUJE PAŽNJU, A OD KARLEUŠE NI TRAGA NI GLASA: Ona mu je VAŽNIJA od svega FOTO
Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/duskotosic

dirljivo

DUŠKO TOŠIĆ SAMO OVOJ LEPOTICI POSVEĆUJE PAŽNJU, A OD KARLEUŠE NI TRAGA NI GLASA: Ona mu je VAŽNIJA od svega FOTO

Objava Duška Tošića govori samo jedno

Objavljeno:

Bivši fudbaler, danas menadžer i još uvek zakoniti suprug pop dive Jelene Karleuše glavna je tema medija već duže vreme, svaki njegov potez pomno se prati, te ne iznenađuje činjenica da je svaka objava Duška Tošića veoma komentarisana i ispraćena na portalima širom zemlje, a izuzetak nije ni ova najnovija.

Budući da je pevačica juče zaintrigirala javnost postom na "Instagramu" objavivši snimak supruga, za kojeg nakon saopštenja o razvodu na istom nije bilo mesta, pa se naširoko priča kako su Atinini i Nikini mama i tata zakopali ratne sekire, današnja objava Duška Tošića još više je podgrejala priče da je porodica ponovo na okupu, što im mnogi od srca žele.

Naime, iako proslavljeni sportista svoj privatni život ne eksponira često u javnosti, već društvene mreže koristi uglavnom zbog posla, ovog puta nije odoleo da podeli momenat sa mlađom ćerkom Nikom.

Duško Tošić sa ćerkom
Duško Tošić sa ćerkomfoto: Instagram printscreen/duskotosic

Tata i njegova mezimica pozirali su u kolima nasmejani i veoma dobro raspoloženi, pa bi se reklo da su proveli jedno predivno popodne, a komentari njegovih pratioca samo su se nizali i svi su složni u mišljenju da je veoma posvećen otac.

Iako su na fotografiji falile starija ćerka i poznata supruga i majka kako bi porodica bila kompletna, utisak kom ne možemo da se otisnemo jeste da sve vodi ka pomirenju Jelene Karleuše i Duška Tošića što bi devojčice nesumnjivo neizmerno želele.

Bonus video:

00:10

Duško Tošić: Venčavao sam se i razvodio

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.