BIVŠA RIJALITI UČESNICA OTKRILA DA JE TRUDNA: Čestitke stižu sa SVIH STRANA, a mnogi tvrde da LAŽE zbog OVOGA
Nataša Maza, Foto: Espreso

AU, ČOVEČE

BIVŠA RIJALITI UČESNICA OTKRILA DA JE TRUDNA: Čestitke stižu sa SVIH STRANA, a mnogi tvrde da LAŽE zbog OVOGA

Šta je prava istina?

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Nataša Maza, pre nekoliko meseci je dospela u žižu interesovanja kada je pripretila da će sebi oduzeti život zbog izvrgavanja ruglu, zbog svoje osobenosti, preciznije zbog svoje transrodnosti. Kako je tada govorila, pripadnici MUP-a su joj se kroz podsmehe obraćali kada je pokušala da prijavi nestanak svoje majke.

No, sada je povod medijske pažnje potpuno drugačiji. Na svom Instagram profilu je podelila srećne vesti, tvrdeći da se nalazi u šestom mesecu trudnoće. Ali kako to obično biva, logička pitanja se sama nameću.

Popularna pevačica i nekadašnja učesnica pomenutog rijalitija, odlučila je da u svoj život uvede malo vedrine, nakon svega što joj se izdešavalo.

Popularna pevačica i nekadašnja učesnica pomenutog rijalitija, odlučila je da u svoj život uvede malo vedrine, nakon svega što joj se izdešavalo
Popularna pevačica i nekadašnja učesnica pomenutog rijalitija, odlučila je da u svoj život uvede malo vedrine, nakon svega što joj se izdešavalofoto: Printscreen Instagram/natasamaza

Međutim, njenu sreću je morala da pokvari malicioznost, mada možda i genijalnost, dovitljivost ljudi koji su saznali vest da se nalazi u, kako ona kaže, drugom stanju.

Sve je odmah zainteresovalo, kako je moguće da se transrodna osoba nađe u blaženom stanju? Ovakvi komentari su pomalo neumesni, budući da niko nije bio prisutan i dovoljno upućen u proces tranzicije kroz koji je Nataša prolazila.

Objava Nataše Maze
Objava Nataše Mazefoto: Printscreen Instagram/natasamaza

Verujemo da će se ovim povodom Maza oglasiti i demantovati/potvrditi tvrdnje pojedinaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.