NA SAHRANI SE GRLILE A SAD RATUJU OKO NASLEDSTVA: Ovo je PRVA ŽENA Vidoja Ristovića, Nikolini hoće da uzme SVE?
Nikolina Pišek, Miša Grof i Vidoje Ristović, Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

porodična drama

NA SAHRANI SE GRLILE A SAD RATUJU OKO NASLEDSTVA: Ovo je PRVA ŽENA Vidoja Ristovića, Nikolini hoće da uzme SVE?

Pokojni Vidoje je pre Nikoline bio u braku sa suprugom Lanom s kojom ima ćerku Mateu

Objavljeno: 22:42h

Porodična drama oko nasledstva nakon smrti Vidoja Ristovića se ne stišava, a udovica Nikolina Pišek je prošlog ponedeljka imala zakazano ročište na Opštem građanskom sudu u Zagrebu.

Bio je to pokušaj mirenja s Mateom, maloletnom ćerkom pokojnog supruga Vidoja Ristovića iz prvog braka. Međutim, suđenje je otkazano zbog bolesti sudije i nije poznato kada će se nastaviti.

Inače, Vidoje je preminuo 8. maja 2022. godine u 44. godini života, a prema obdukcijskim nalazima, uzrok smrti je srčani udar.

Nikolina Pišek na sahrani svog supruga
Nikolina Pišek na sahrani svog suprugafoto: Nenad Kostić

Godinu dana kasnije, podela nasledstva i dalje nije završena. Sudskim procesima se ne nazire kraj, a ročišta se otkazuju.

Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, izjavio je kako ne želi da Nikolina Pišek nasledi imovinu, a sada se u čitacu priču uključila i Vidojeva prva supruga, Lana Ristović.

- Matei nikad nisam ništa osporavala, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu da kažem da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Oni pokušavaju da se ugrade u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem usporiti što je moguće više čitav taj proces kako bih ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpila se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - izjavila je Nikolina nakon još jedne odložene rasprave u kojoj se trebala suočiti s Laninom i Vidojevom ćerkom Mateom, prenosi Jutarnji.hr.

Prva žena Vidoja Ristovića
Prva žena Vidoja Ristovićafoto: Nenad Kostić

Još pre godinu dana, Lana i Nikolina su jedna drugoj bile međusobna podrška na Vidojevj sahrani na Novom groblju u Beogradu. Lana je stajala iza Nikoline, a dok je ona primala saučešće, bivša supruga je čuvala Nikolininu i Vidojevu ćerku Unu Sofiju.

Tim gestom je Lana pokupila simpatije javnosti, kao i polusestre Matea i Una koje su se držale za ruke tokom ispraćaja. Tada su se i Lana i Nikolina još grlile, te jedna drugoj bile podrška.

Inače, Vidoje je Lanu ostavio 2011. godine zbog glumice Katarine Radivojević, kako prenose medijie, ali zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima, a Matea se često družila sa ocem i Nikolinom.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović
Nikolina Pišek i Vidoje Ristovićfoto: Damir Dervišagić

Vidojev otac je u lošim odnosima s Nikolinom od smrti sina, a Unu Sofiju ne viđa. Ipak, unuka Matea je svaki dan dolazila kod njega nakon očeve smrti, kako prenose mediji.

- Starija unuka Matea, koju je Vidoje dobio u braku s Lanom, jako je tužna i utučena, jako pati za ocem, svega je svesna. Dolazi kod mene svaki dan, njena majka Lana još uvek plače za Vidojem. Matea je ista Vidoje, jako liče - izjavio je Miša Grof za Kurir.

Bonus video:

00:19

Nikolina Pišek u teretani

(Espreso/24sedam/Kurir/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.