KO JE OTAC MACE DISKRECIJA!? Njena majka ODLUČILA da OTKRIJE PRAVU ISTINU, u pitanju je POPULARNI PEVAČ
Maca Diskrecija, Foto: Dragana Udovičić

da li ste znali?

KO JE OTAC MACE DISKRECIJA!? Njena majka ODLUČILA da OTKRIJE PRAVU ISTINU, u pitanju je POPULARNI PEVAČ

Enesa je rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

Objavljeno:

Maca Diskrecija je nadimak starlete Senade Nurkić koja se proslavila učešćem u rijaliti programu „Parovi“. Rođena je 09.03.1991. godine u Tuzli u Bosni i Hercegovini.

Potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Oca nije upoznala, niti je on želeo da se brine o njoj.

Enesa je u jednom prilikom u emisiji "Glamur" rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

Maca potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić
Maca potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkićfoto: KURIR TV

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnela, pa je Enesa ispričala više detalja te priče.

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - rekla je Enesa.

Poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnela
Poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnelafoto: Printscreen/ TV Happy

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - završila je Enesa.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.