ZAVIRITE U STAN OGNJENA AMIDŽIĆA NA DORĆOLU: Sve PUCA od LUKSUZA, evo gde se BAŠKARI sa novom DEVOJKOM (FOTO)
Ognjen Amidžić, Foto: Damir Dervišagić

raskid?

ZAVIRITE U STAN OGNJENA AMIDŽIĆA NA DORĆOLU: Sve PUCA od LUKSUZA, evo gde se BAŠKARI sa novom DEVOJKOM (FOTO)

Sve je namešteno sa mnogo ukusa.

Objavljeno:

Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska razveli su se prošle godine, a nakon toga, voditelj je ponovo srećan u ljubavi.

Naime, Ognjen sada uživa u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović, koju je i zaposlio u svojoj emisiji, gde ima segment "Pazi Mina".

Kako mediji prenose, njihova veza traje već nekoliko meseci, tačnije od momenta kada se ona priključila timu emisije "Amidži šou", a priča se da se ona već uselila u njegov luks stan na Dorćolu.

Raskošni stan je svetlo orjentisan, a u prostorijama dominiraju, bela, crna i siva boja, a u zavisnosti od godišnjeg doba ili pak praznika, tu su i nešto živopisnije boje.

Svaka prostorija je stilski i po poslednjoj modi opremljena, u njemu je mnogo sitnih detalja, a svaki od njih ima posebno mesto.

Omiljeni kutak ognjenove bivše žene Danijele u ovom stanu bila je terasa, uređena u boho stilu i služila je kao njen kutak za trening i meditaciju, što je i sama pokazala na Instagramu.

Dnevna soba obiluje belom bojom, pa samim tim prostor deluje još prostranije.

S druge strane kao kontrast je tu masivna tamno siva garnitura, koja je dominantna u prostoru, a Danijela je jednom prilikom pozirala na njoj.

Podsetimo, Danijela Dimitrovska i TV voditelj Ognjen Amidžić odlučili su da se raziđu nakon deset godina braka.

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.