IVANA PAVKOVIĆ ZA ESPRESO! Pevačica progovorila o PRAZNICIMA I VERI, evo ko joj POMAŽE U SVEMU
Ivana Pavković, Foto: Privatna arhiva

otvorila dušu

IVANA PAVKOVIĆ ZA ESPRESO! Pevačica progovorila o PRAZNICIMA I VERI, evo ko joj POMAŽE U SVEMU

Ivana nam je na samom početku otkrila sa kim će ove godine proslaviti Uskrs

Objavljeno:

U domu Ivane Pavković, popularne pevačice, takođe se slavi Uskrs i poštuju svi običaji, a ona je za portal Espreso otkrila zašto je ovaj praznik posebno raduje i zašto joj je tradicija važna.

Naime, Ivana nam je na samom početku otkrila sa kim će ove godine proslaviti Uskrs.

- Kao i svake godine Uskrs slavimo u krugu porodice, ove godine u proširenom sastavu - rekla nam je Ivana, a onda otkrila šta za nju i njenu porodicu predstavlja ovaj praznik, kao i kakva je sećanja iz detinjstva vežu.

- Obožavam praznike, a Uskrs mi je bio poseban kada sam bila dete, obožavala sam da učestvujem u farbanju jaja i uvek sam imala taj takmičarski duh da moje jaje bude najjače. Sada kad imam decu je nekako jos posebniji, Vujadin je veliki dečak koji obožava da mi pomaže u svemu u kuhinji, pa tako i on jedva čeka Veliki petak da zajedno ukrašavamo jaja. Tako da smo jako euforični - rekla je za Espreso.

Ivana nam je otkrila i koliko uživa u farbanju jaja i spremanju porodične trpeze.

- Uživam neizmerno, nisam nešto kreativna moram da priznam, ali se baš potrudim i svake godine ispadnu sve lepša i lepša. Na trpezi zaista bude svega - rekla je Ivana i otkrila nam da nam čije jaje svake godine bude pobedničko.

- Podrazumeva se Vujadinovo - rekla je kratko pevačica, a priznala da je njena svekrva zadružena za pripreme oko praznika.

- Svake godine smo u Vranju za Uskrs, za ručak je zadužena svekrva, a ja sam zadužena za farbanje jaja, tako smo se podelile i moram da priznam da smo dobar tandem.

Za sam kraj Ivana nam je otkrila koliko su ona i njena porodica pobožni, kao i šta za njih predstavlja vera.

- Pobožni smo i naravno posećujemo Crkvu. Vera ljubav nada, to su tri stvari kojima se mi vodimo u životu završila je pevačica razgovor za naš portal.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.