PEVAČICA IVANA PAVKOVIĆ OD BUCE DO TRBUŠNJAKA! Neverovatno je SMRŠALA, svi gledaju sa NEVERICOM, a ona otkriva KAKO
Foto: Printscreen Instagram

AU!

PEVAČICA IVANA PAVKOVIĆ OD BUCE DO TRBUŠNJAKA! Neverovatno je SMRŠALA, svi gledaju sa NEVERICOM, a ona otkriva KAKO

Jedan od najskladnijih parova na estradi, Ivana Pavković i Petar Mitić već godinama su u skladnom braku, a pevačica redovno objavljuje detalje iz svakodnevnice na društvene mreže.

Objavljeno:

Naime, Ivana je nedavno pokazala je zavidnu liniju na društvenim mrežama. Pevačica se slikala u topu i majici u pauzi od treninga, a na stomaku joj se čak vide i trbušnjaci.

ivana Pavković
foto: instagramscreen

Međutim, pevačica je sada želela sa fanovima da podeli i kako je uspela da ima ovakvu liniju.

Ono što se može shvatiti iz nove objave jeste da su i Ivana i Petar na režimu ishrane i da vode računa šta jedu.

S obzirom na to da su na stolu dva tanjira sa hranom, nema sumnje da je i Petar morao da se pridruži supruzi, a kakvi će rezultati biti ostaje da se vidi.

ivana Pavković
foto: Instagramscreen

Inače, Ivana je udata za pevača Petra Mitića, a jednom prilikom ispričala je i kako su se upoznali.

"Upoznali smo se u takmičenju. Bili smo u istoj sezoni. Doduše, Petar je bio i u sezoni pre moje, tako da ja njega znam pre nego on mene. Kasnije smo se upoznali u zajedničkoj sezoni i, kada su nas spojili u grupe, baš smo počeli da se družimo. Sećam se da je on jedno vreme radio na jednom splavu sa Jelenom Gerbec. Ja sam na tom mestu jednom prilikom menjala nju, i tu smo počeli da radimo zajedno. Kasnije je on mene zvao da radim još neke svirke sa njim, nešto mu je kliknulo u glavi, pa je on napravio prvi korak", rekla je Ivana u oktobru za "Glossy", a Petar opisao detalje veridbe:

ivana Pavković
foto: Printscreen/Instagram/ivanapavkovic

"Ona je bila devojka koja je maštala o romantičnoj veridbi, voli iznenađenje, ruže, latice. Međutim, kod nas dole u Vranju je malo drugačiji običaj. Kod nas je običaj da se prvo pitaju roditelji. Ja sam poštovao tradiciju, što se njoj uopšte nije dopalo. Ona je ostala trudna i kako sada treba da pričamo o prosidbi koja je faktor iznenađenja? Ja njoj kažem: "Idi ti lepo u Bor. Spremi ćaleta i kevu i ja dolazim s mojima da ti tražim ruku, pa ako daju, daju, da te vodimo!" Sve je bilo po tradiciji. Bilo je super, jako emotivno. Koliko god da je njoj ovo bilo super, veruj mi da je ona maštala o drugačijoj prosidbi, ali do toga nije došlo."

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.