OVAKO SE NIKO U ISTORIJI NIJE RAZVEO, FILMSKA PRIČA: Verica Šerifović kao NA DLANU iznela detalje svog BRAKA
Porodica Šerifović, Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

ovo se dogodilo

OVAKO SE NIKO U ISTORIJI NIJE RAZVEO, FILMSKA PRIČA: Verica Šerifović kao NA DLANU iznela detalje svog BRAKA

Pevačica je iskreno govorila o svom braku.

Objavljeno:

Verica Šerifović, majka Marije Šerifović, zbog ljubavi prema Rajku Šerifoviću napustila srednju školu.

Pevačica je jednom prilikom govorilao svom braku, a kao glavni problem navodila je alkohol, ali kocka.

Verica je u braku doživljavala psihičko i fizičko nasilje, ali je zbog ćerke istrpela sve. U jednom trenutku braka Verica je poželela da ostavi tadašnjeg supruga, ali se zbog njegovog poteza brzo i predomislila.

Verica i Marija Šerifović
Verica i Marija Šerifovićfoto: Dragan Kadić

- Kada je Marija bila mala, želela sam da napustim Rajka i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla: „Ma, neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega“. Sad posle toliko godina mogu da kažem, možda je to tako moralo da bude - ispričala je svojevremeno Verica i dodala da je glavni razlog njihovih problema zapravo bio alkohol.

- Prosto ne mogu da verujem da dve čašice rakije mogu da promene čoveka. Njega su svi voleli jer je društven, drug do koske, ali kad popije dve, tri to više nije taj čovek. Teško sam se nosila sa tim, nisam samo ja, svi smo, i svekar, svekrva, jetrva…– rekla je pevačica tada i otkrila zbog čega je trpela nasilje i zašto je to krila.

Otac Marije Šerifović
Otac Marije Šerifovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

- Bila sam dete, šta sam znala sa 18 godina. Mnogo sam krila, čak i od roditelja. Tata da je znao, on bi ga odrobijao. Dobro, nekad sam mogla da sakrijem, nekad nisam - iskrena je bila Šerifovićeva u emisiji „Iz profila“ i otkrila kako je zapravo smogla snage da kaže sebi da je kraj.

- Rešila sam da kad Marija završi gimnaziju da to prekinem. Mislim da sam imala najtužniji i najkraći sporazumni razvod u istoriji – rekla je Verica i objasnila da je Rajko pored alkohola, imao i drugi porok – kocku.

– Rajko je voleo da se kocka i jednom tipu je dugovao neke pare, došao je kući i rekao mi: „Moraš da mi daš pare da vratim“, i ja mu kažem: „Ok, koliko je to?“, a on odgovori 1.000 maraka. I ja iz šale kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. I on samo kaže: „Nema problema, pozovi advokata i daj mi pare“. Ja reko’ polako, da odemo mi prvo kod advokata. I odemo, potpisa se on, uze pare i ode, a ja žena razvedena – prisetila se ona i otkrila da se nakon toga osećala po malo zbunjeno.

'Pitam samu sebe - dvadeset i nešto godina, toliko energije, da ne pričam o svojoj lepoti, mladosti, pevanju, parama, kuvanju, svega da se to odjednom preseče.'
"Pitam samu sebe - dvadeset i nešto godina, toliko energije, da ne pričam o svojoj lepoti, mladosti, pevanju, parama, kuvanju, svega da se to odjednom preseče."foto: Aleksandar Jovanović Cile

– Našla sam se u čudu, taj osećaj – da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: „Vera, hoćete čašu vode?'“, a ja ga pitam: „A je l’ mogu da dobijem neku lepu kafu? I da me ništa ne pitate“. Gledam onu kafu, pušim cigaretu i pitam samu sebe - dvadeset i nešto godina, toliko energije, da ne pričam o svojoj lepoti, mladosti, pevanju, parama, kuvanju, svega da se to odjednom preseče. Verovatno je on mislio da papir trpi sve -ispričala je Verica koja se od Rajka razvela 2003. godine.

Na pitanje voditeljke Vesne Milanović kada je Rajko shvatio ozbiljnost situacije, Verica je odgovorila:

- Kad sam se pokupila i došla za Beograd. Tad je shvatio da je gotovo, ali nije pravio probleme.

Pevačica je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.