DRAGANA MIRKOVIĆ KONAČNO POKAZALA UNUTRAŠNJOST DVORCA: Kuća je san snova, uskršnja DEKORACIJA i trpeza za poželeti
Dragana Mirković i Toni Bijelić, Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

idila

DRAGANA MIRKOVIĆ KONAČNO POKAZALA UNUTRAŠNJOST DVORCA: Kuća je san snova, uskršnja DEKORACIJA i trpeza za poželeti

Uskršnja dekoracija Dragane Mirković oduševila je sve

Objavljeno: 15:00h

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas proslavljaju katolički Uskrs. Upravo iz tog razloga njihov dom danas odiše bajkovitom prazničnom atmosferom, a dekoracija Dragane Mirković izazvala je lavinu pohvalnih komentara.

Naime, pevačica je delić atmosfere podelila sa prijateljima na „Instagramu“, otkrivši kako izgleda dekoracija stola kojom dominira bela boja.

Tu su i simboli uspeha i sreće - dekorativno drvo sa uskršnjim jajima, figure zečeva i cveće.Sudeći po fotografijama, u porodičnom domu je sve spremno za svečani ručak kojim će sa suprugom Tonijem Bijelićem i decom, sinom Markom i ćerkom Manuelom, obeležiti najradosniji praznik.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Naime, pevačica je delić atmosfere podelila sa prijateljima na „Instagramu“, otkrivši kako izgleda dekoracija stola kojom dominira bela boja.Tu su i simboli uspeha i sreće - dekorativno drvo sa uskršnjim jajima, figure zečeva i cveće.

Sudeći po fotografijama, u porodičnom domu je sve spremno za svečani ručak kojim će sa suprugom Tonijem Bijelićem i decom, sinom Markom i ćerkom Manuelom, obeležiti najradosniji praznik.

Dragana Mirković
Dragana Mirkovićfoto: Mirko Tabašević

Iako živi u dvorcu i može sebi sve da priušti, uskršnja dekoracija Dragane Mirković nije preskupa i može da bude inspiracija za svaku domaćicu.

Pevačica sa svojim pratiocima nesebično deli detalje iz svog porodičnog života, a oni joj uzvraćaju s mnogo ljubavi, te verujemo da će i ovoga puta na njenu adresu stići pregršt čestitki povodom praznika.

Bonus video:

00:50

Dragana Mirković koncert u Americi

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.