NIŠLIJKA ZAVELA MILIJARDERA IZ KAZAHSTANA I NE ZNA ŠTA ĆE OD LOVE: Evo kako joj izgleda kuća, SUVI LUKSUZ
Milica Polskaja, Foto: Instagram printscreen/mmm_still_limited_edition

skupo

NIŠLIJKA ZAVELA MILIJARDERA IZ KAZAHSTANA I NE ZNA ŠTA ĆE OD LOVE: Evo kako joj izgleda kuća, SUVI LUKSUZ

Zavirite u njeno bogatstvo

Objavljeno: 10:56h

Influenserka iz Niša Milica Polskaja za mnoge živi život iz bajke. Udala se za milionera iz Kazahstana, kojem je rodila četvoro dece, ali lica muža i naslednika nikada ne objavljuje na svom Instagram profilu.

Često je na meti napada onih koji je prate, pa im svakodnevno odgovara na svoj način. Uz provokativne slike i snimke, ona kaže šta ima. Mnogi komentarišu njen izgled i luksuzan život koji vodi. Ona živi u ogromnoj vili o kojoj je svojevremeno pričala na Tiktoku.

- Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa - rekla je Milica u svom lajvu pa odgovorila na pitanje da li ima lift u kući:

Milica Polskaja odgovara hejterima
Milica Polskaja odgovara hejterimafoto: Instagram printscreen/mmm_still_limited_edition

- Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još treba da stigne. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao.

Inače, Milica je iz Niša otišla u Dubai gde je radila kao hostesa i model. U Emirate je otišla s bivšim dečkom kada je bila treća godina Pravnog fakulteta.

- Bila sam hostesa. Moja odgovornost su bile tri hostese koje su bile ispod mene, radila sam rezervazije. Uradila sam grudi prvog maja, a počela sam da radim u junu, imala sam mesec dana da se oporavim. Ljudi pričaju da sam radila "ne znam šta", a ja kada se setim, to je bilo mučenje, šta sam sve prošla - rekla je Milica pre izvesnog vremena u svom blogu na "Jutjubu" i dodala:

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/mmm_still_limited_edition

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta, pa sam htela da pomognem mojima i radim godinu dana da bih skupila novac i sebe školovala. Fiksna plata bila mi je oko 700 evra i bakšiš koji se dobijao na dve nedelje, a bakšiš smo svi delili. Nikog nisam znala, bila sam skroz sama i živela u studiju. Dala sam posle otkaz. Nisam mogla da izdržim, posle sam dobila veću platu, ugovor, platili su dug koji sam imala zbog prekida prethodnog."

Milica je pričala i o upoznavanju s mužem.

- Sa mužem sam se upoznala posle. Poslao mi ga je sam Bog i zahvalna sam što imam srećan brak i decu.

Bonus video:

00:45

EVO KOJA HOLIVUDSKA FACA OBOŽAVA DA JEDE SARME I PEČENJE! Maja Mandžuka iskreno o američkim glumcima

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.