PAMELA ANDERSON ĆE GLUMITI U FILMU "JUŽNI VETAR 3": Dobija ulogu sa BIKOVIĆEM, otkriveni DETALJI
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

svi srećno

PAMELA ANDERSON ĆE GLUMITI U FILMU "JUŽNI VETAR 3": Dobija ulogu sa BIKOVIĆEM, otkriveni DETALJI

- Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje - kazala je za "Kurir" producentkinja Tatjana Žeželj Gojković

Objavljeno:

Holivudska zvezda Pamela Anderson, kako tvrde domaći mediji, glumiće u nastavku hit filma sa Milošem Bikovićem, "Južni vetar 3".

Naime, publika trenutno uživa uz seriju "Južni vetar: Na granici", a na leto već kreće snimanje nastavka filma.

Treći deo donosi i nove avanture i to van granica naše zemlje, kao i preispitivanje međusobnih odnosa i situacija čiji će ishod biti neizvesni.

Pojavljivanje Pamele kao zvezde trećeg dela popularnog filma zapravo nije bilo neizvesno, jer ima iste agente kao i holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin, koji su učestvovali u snimanju druge sezone serije i poneli sjajne utiske iz Srbije.

Za angažman svetskih zvezda, kako tvrdi "Kurir", potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra. U ugovor im ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno.

- Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje - kazala je za "Kurir" producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

Pamela Anderson proslavila se sada već davne 1989. godine, kada je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj, a svetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže".

1 / 2 Foto: Profimedia

Početkom 2022. godine stavila je tačku na sedmi brak, sa telohraniteljem Denijem Hajhersteja, ali njena veza sa bivšim suprugom, bubnjarem Tomijem Lijem, pamti se kao najburnija. Venčali su se na plaži 1995., samo četiri dana nakon poznanstva. Iz braka sa njim ima dva sina: Tomasa Lija (26) i Dilana Džegera (25).

"Netfliks" je o njoj objavio dokumentarac, u kojem je otkrila deo šokantne životne priče, pa čak i to da je silovana.

- Moj život nije tužna priča. Ja nisam žrtva. Dovodila sam se u lude situacije i preživela ih - rekla je glumica.

Treći deo "Južnog vetra" biće spreman za bioskope 2024. godine i već je dobio podršku od države.

Bonus video:

00:09

Miloš Biković gleda Slagalicu

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.