DANAS OTKRIVAMO KOJE PORODICE NASTAVLJAJU DALJE TAKMIČENJE! Gledajte Majke i snajke u 13 časova na Kurir televiziJI
Majke i snajke, Foto: Kurir

emisija

DANAS OTKRIVAMO KOJE PORODICE NASTAVLJAJU DALJE TAKMIČENJE! Gledajte Majke i snajke u 13 časova na Kurir televiziJI

Završena je osma kulinarska nedelja u kojoj su svoje kulinarske veštine testirale porodice Vujinović, Simić, Milošević, Lučić i Živanović.

Objavljeno:

Tokom nedelje majke i snajke pokazale su kako se snalaze u najpoznatijoj kuhinji u Srbiji, pripremale su najrazličitije recepte, ali i dovele atmosferu u studiju do usijanja pesmom, igrom i šaljivim doskočicama.

Domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić ovog puta su obradovali sve gledaoce Kurir televizije i po drugi put su ugostili influenserku Anastasiju Stašu Đurić koja je pripremala odličan specijalitet.

Raša je ponovo pokazao zašto važi za jednog od najboljih kuvara jer je njegov specijalitet iz serije "Prsten sudbine" vareniki oborio sve s nogu.

Koja porodica je najbolje kuvala ove nedelje i osvojila najviše ocene stručnog žirija saznajte danas u 13 časova na Kurir televiziji
Koja porodica je najbolje kuvala ove nedelje i osvojila najviše ocene stručnog žirija saznajte danas u 13 časova na Kurir televizijifoto: Kurir

Još jedna uzbudljiva nedelja je iza nas, a koja porodica je najbolje kuvala ove nedelje i osvojila najviše ocene stručnog žirija saznajte danas u 13 časova na Kurir televiziji.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.