VODITELJKA RTS-A U BEZOBRAZNOM IZDANJU! Navikli smo da je SMERNA, a sada je veoma PROVOKATIVNA: Baš VRUĆA FOTKA
Foto: Marija Radisavljević

kakva mačka

VODITELJKA RTS-A U BEZOBRAZNOM IZDANJU! Navikli smo da je SMERNA, a sada je veoma PROVOKATIVNA: Baš VRUĆA FOTKA

Izgleda neverovatno!

Objavljeno:

Smerna voditeljka "Slagalice", Marija Veljković, akcenat je stavila na svoju fatalnu stranu, koju do sada nismo imali priliku da vidimo.

Lepa Marija je ovoga puta izabrala crni kostim i pokazala svoju izvajanu liniju koja je mnoge oduševila. Budući da je ona mama, možemo da kažemo samo - svaka čast!

Voditeljka često bira vedre boje za emisiju, a ovoga puta kontrast je napravila tako što je obukla zanimljivi crni kombinezon koji, moramo priznati, nije za svakoga.

Iako ima duge rukave, ovo je poprilično provokativna komad, budući da ima i dubok dekolte, ali se i pomalo vidi stomačić.

Njeni fanovi su oduševljeni ovim izdanjem, a lepa voditeljka je pokazala da joj svi stilovi odevanja pristaju.

"Žena mačka", "Kkva lepota", "Omiljena voditeljka", "Plepa si", su samo neki od komentara.

Podsetimo, Marija nikada nije krila ništa čak ni na društvenim mrežama. Tako je javno progovorila da se razvodu, vraćanju u devojački stan, kao i to koliko se zaljubila u novog partnera.

Takođe, česti i njeni gotovo svakodnevni snimci sa decom, način na koji ih vaspitava i sve što sa njima radi u slobodno vreme. Na malim ekranima je viđamo u raznim izdanjima, kojia su krajnje primerena, a ona je otvorena i pristupačna za razgovor sa učesnicima emisija.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.