VODITELJKA RTS-A U CENTRU ZBIVANJA! Obratila se DIREKTNO NACIJI: Snimak FRAPIRAO SRBE, SVE NA TACNI
Marija Veljković, Foto: Printscreen/RTS

OVO NISTE ZNALI

VODITELJKA RTS-A U CENTRU ZBIVANJA! Obratila se DIREKTNO NACIJI: Snimak FRAPIRAO SRBE, SVE NA TACNI

Bila je direktna

Objavljeno:

Voditeljka Marija Veljković ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi.

Tako je na društevnim mrežama napravila pravu pometnju svojom novom objavom.

Tako je nedavno Marija objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je oduševila sve.
Tako je nedavno Marija objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je oduševila sve.foto: © ATA Images

Naime, Marija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je mnoge ostavila bez daha.

Voditeljka je na sebi imala dugu plavu haljinu, koja je imala rez, te su njene duge noge doše do izražaja.

Mnogima se ova objavala dopala, pogotovo pripadnicima jačeg pola, te su se komentari ispod objave samo nizali.

"Kakva lepotica","Prezgodna","Bravo, prelepa, svaka čast" samo su neki od komentara.

Marija nikada nije krila ništa čak ni na društvenim mrežama. Tako je javno progovorila da se razvodu, vraćanju u devojački stan, kao i to koliko se zaljubila u novog partnera.

Takođe, česti i njeni gotovo svakodnevni snimci sa decom, način na koji ih vaspitava i sve što sa njima radi u slobodno vreme. Na malim ekranima je viđamo u raznim izdanjima, kojia su krajnje primerena, a ona je otvorena i pristupačna za razgovor sa učesnicima emisija.

Međutim, izgleda da je pojedinim dušebrižnicama sve to bilo previše, tako da su sve češći negativni komentari ne samo na njenom već i na profilima i ostalih poznatih ličnosti.

Veljkovićeva je pak naišla na veliki broj pozitivnih reakcija nakon što je juče postavila video na kome je ukazala na sve veći broj osuđujućih komentara i to od strane ljudi koji je nikada u životu nisu ni sreli, a kamoli upoznali. Ipak oni su sebi dali za pravo da je vređaju i ismevaju.

- Nikada se neću pomiriti sa izrazom "konstruktivna" ili "pozitivna" kritika. Mislim da je taj izraz samo maska za nevaspitanje, bahatost i prostakluk. Internet pruži milion lepih mogućnosti, ali isto tako pruža mogućnost pojedincima da se sakriju iza lažnog imena i slike i pišu sve što im padne na pamet, a što najčešće nije konstruktivna kritika, jer uvrede to nisu. Takođe, ostavljanje "mišljenja" o nečijem životu, statusu, garderobi, uvrede, ili bilo kakvo ponižavanja osobi koju čak i ne poznajete, ili je "poznajete" samo putem društvenih mreža je prilično površno i verujem da ne čini dobro ni onom ko se komentariše ni onom ko je ostavio komentar. Pratite sadržaj koji vas inspiriše i puni pozitivnom energijom, ako vas neko nervira, ne pratite ga, to je moj savet. Živite život, volite, budite voljeni, gledajte život iz pozitivnog ugla, jer je prelep i koristite internet na pravi način, želim vam lep dan - napisla je ona uz video snimak na kome se vidi koliko su je vređali.

Podsetimo, Marija Veljković se pre godinu dana razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan. Tokom leta je potvrdila vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem i priznala da joj je upravo on vratio osmeh na lice.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.