ZBOG OBJAVE NA PROFILU JELENE KARLEUŠE TRESE SE CELA SRBIJA: Obratila se DIREKTNO I ISKRENO
Jelena Karleuša, Foto: TV Prva prinscreen

brutalno

ZBOG OBJAVE NA PROFILU JELENE KARLEUŠE TRESE SE CELA SRBIJA: Obratila se DIREKTNO I ISKRENO

Ona je sad iskoristila svoj uticaj na Instagramu kako bi progovorila o nasilju nad ženama i decom koje je danas sve češće, te o tome čitamo gotovo svaki dan

Objavljeno: 15:00h

Jelena Karleuša je jedna od retkih javnih ličnosti koje uvek ističu svoje mišljenje o nekoj aktuelnoj temi i ne plaši se da to uradi glasno, bez obzira da li će biti podržana ili ne.

Ona je sad iskoristila svoj uticaj na Instagramu kako bi progovorila o nasilju nad ženama i decom koje je danas sve češće, te o tome čitamo gotovo svaki dan.

- Šta se desilo muškarcima u Srbiji? Ubijanje, psihičko i fizičko zlostavljanje žena, verbalna agresija, seksualno zostavljanje, nepoštovanje žene u svakom mogućem smislu doživljava svoj vrhunac u Srbiji!

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/instagram/karleusastar

Ne mogu da ćutim, izuzetno sam osetljiva na ovu temu! Ne želim da komšije "ne žele da se mešaju i gledaju svoja posla" dok se iz nečijeg stana čuje ženski ili dečiji vrisak i plač - stoji, između ostalog, u njenom saopštenju.

- Ne želim da muškarci ubijaju i muče ženu i decu u Srbiji. Hoću da dignem glas i da mi se svi pridružite. Dosta je - napisala je pevačica.

Bonus video:

00:21

Jelena Karleuša u zlatnom kombinezonu

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.