KARLEUŠA PRIZNALA DA JE OVOM POZNATOM MUŠKARCU SPREMALA OSVETU: Ovo NIKO NIJE ZNAO, ODBIO JU JE
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mladost

KARLEUŠA PRIZNALA DA JE OVOM POZNATOM MUŠKARCU SPREMALA OSVETU: Ovo NIKO NIJE ZNAO, ODBIO JU JE

Pevačica je jednom prilikom govorila o ovoj temi.

Objavljeno:

Jelena Karleuša svojevremeno je podelila simpatičnu anegdotu s početka karijere, kada je bila očarana starijim kolegom

Pevačica od početka karijere privlači pažnju javnosti iz mnogo razloga, a još od tada važi za jednu od najatraktivnijih dama naše scene.

Međutim, lepota joj nije pomogla kada se zaljubila u jednog kolegu, budući da je za njega bila premlada.

Kako je Jelena ispričala jednom prilikom, kao tinejdžerka je bila zaljubljena u pevača Željka Šašića, jednu od najvećih zvezda devedesetih godina, ali on nije mario za nju jer je još uvek bila devojčica.

Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku "za ljubav se treba boriti" – ispričala je ona.

Kako je istakla, ona je bila jedna od mnogih koje su bile očarane Šašićem.

– On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja – otkrila je pevačica.

Međutim, nakon što je shvatila da neće biti ništa od njihove ljubavi, Jelena je spremila slatku "osvetu" kolegi – otvoreno mu je rekla da će jednog dana biti veća zvezda od njega.

– Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni "zdravo". Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: "Ja ću biti veća zvezda od tebe!" – prisetila se

Jelena i Željko su, inače, kasnije imali sjajan kolegijalan odnos, a poznato je da je pevačica godinama bila prijateljica Sonje Vuksanović, Željkove bivše supruge.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.