PEVAČICU DROGA RASTAVILA OD ŽIVOTA, A ONDA SE DESILO ČUDO: Kada vidite kako da DANAS IZGLEDA bićete ŠOKIRANI
Pevačica, Foto: Printscreen/TikTok/rockstarsrecovery

za nevericu

PEVAČICU DROGA RASTAVILA OD ŽIVOTA, A ONDA SE DESILO ČUDO: Kada vidite kako da DANAS IZGLEDA bićete ŠOKIRANI

Ova hrabta devojka je pokazala fotografije kako je izgledala dok je koristila drogu

Objavljeno: 19:33h

Oni koji se suočavaju sa problemom droge znaju kroz kakav pakao prolaze, a ono što je najstrašnije jeste da su posledice često kobne po njihov život. Pored osobe koja pati, kroz agoniju prolaze i članovi njene ili njegove porodice, koji see suočavaju sa svakodnevnim izazovima u vezi sa njihovim narušenim zdravljem.

Izgled osoba koje koriste drogu, naročito ako su zagazile ozbiljno u taj problem, uglavnom je isti - oronulo telo, mršavost, ispijenost, propala kosa i nokti, unakaženo lice i slično.

Ova hrabta devojka je pokazala fotografije kako je izgledala dok je koristila drogu

Nedavno je na TikToku osvanuo snimak devojke koja je bila narkomanka i koji je potresao javnost. On se pojavio na stranici "Oporavak rok zvezda", pa se pretpostavlja da je devojka bila muzički talenat koji obećava. U opisu snimka stoji "pre i posle droge", a u njemu se zatim smenjuju fotografije devojke u lošem stanju sa onima kada izgleda potpuno transformisano. Snimci kada je koristila drogu deluju jezivo i lede krv u žilama. Mršava, ispijena i u potpuno lošem stanju devojka deluje kao da je na ivici anoreksije i za hospitalizaciju. Međutim, u snimku se zatim pojavljuju fotografije gde ona izgleda oporavljeno, pa se veruje kako je konačno uspela da pobedi opaki porok.

Snimak je dospeo na TikTok, a korisnici te mreže su iskoristili priliku da devojci daju podršku i požele joj sve najbolje u daljem životu i oporavku.

- Molim se za tebe! - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su bili zaprepašćeni transformacijom koju je devojka prošla, tvrdeći da iza toga verovatno stoji velika volja i upornost. Mnogi su se pronašli u priči rekavši da su na vreme shvatili kakvo bi sebi zlo naneli kao i porodici da se nisu odlučili za oporavak i život. Pojedini su joj odali priznanje za snagu i hrabrost, rekavši da je malo onih koji se na taj način u životu suočavaju sa problemom, kakav god on bio, a da je ona u ovom slučaju odabrala najbolje.

Neki od Tiktokera su zahvalili na videu rekavši da je poučan i da šalje odličnu poruku mladima i onima koji su u sličnom problemu, kao i o tome kakve posledice može imati korišćenje droge.

Bonus video:

02:06

DVE GODINE SU MI PRETILI UBISTVOM PORODICE I TERALI NA PROSTITUCIJU Nevena se zaljubila u pogrešnog i doživela PAKAO U HOLANDIJI

(Espreso / Srecno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.