MARINA BI DANAS PLAKALA OD SREĆE: Futa se odlučio na NEVEROVATAN POTEZ nakon GODINA PAUZE
Aleksandar Futa Radulović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

emotivno

MARINA BI DANAS PLAKALA OD SREĆE: Futa se odlučio na NEVEROVATAN POTEZ nakon GODINA PAUZE

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za Kurir i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković

Objavljeno:

Biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre dve nedelje, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Kako Kurir prenosi, deo ovog filma biće i Aleksandar Futa Radulović, koji se ovim filmom vraća na velika vrata, posle dve porodične tragedije koje je doživeo u prethodnom periodu - gubitka supruge Marine Tucaković i sina Milana Laće Radulovića.

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za Kurir i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović
foto: Milan Maricic/ATAImages, Damir Dervišagić, Stefan Stojanović

Šta će ti toliko dece?

- Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago - poručio nam je ljubazno Futa, a na naše pitanje kako je, istakao je da je dobro koliko može da bude i da nešto radi pomalo.

Podsetimo, kao što smo već i objavili lik Džeja u jednom periodu života tumačiće i Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

Bonus video:

02:28

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.