PORODIČNA FOTOGRAFIJA KOJA SLAMA: Ponosni Futa i Marina sa POKOJNIM SINOVIMA, DA ČOVEK ZAPLAČE (FOTO)
Milan Radulović Laća, Foto: Milan Maricic/ATAImages, Damir Dervišagić, Stefan Stojanović

tuga

PORODIČNA FOTOGRAFIJA KOJA SLAMA: Ponosni Futa i Marina sa POKOJNIM SINOVIMA, DA ČOVEK ZAPLAČE (FOTO)

Tužne vesti.

Objavljeno:

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas, prenose mediji.

Na Tviteru je svojevremeno osvanula porodična fotografija, na kojoj su Marina i Futa nasmejani sa svojim sinovima - Milošem i Milanom.

Podsetimo, oni su izgubili starijeg sina Miloša (24), kojeg je Tucakovićka zatekla mrtvog u svojoj sobi 2008. godine.

– Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. – pričala je ona.

1 / 4 Foto: Stefan Stojanović

Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac, preminula je u 68. godini, 19. septembra 2021. godine posle duge i teške bolesti. Marina je tokom borbe sa opakom bolešću uvek bila optimistična i hrabra, a njen život obeležila je smrt sina.

Milan Laća Radulović veoma je bio vezan za majku i teško je podnosio njenu smrt, a u jednom od svojim poslednjih intervjua istakao je da je njegova kazna gubitak majka i da sebee smatra krivim za njenu bolest.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.