VELIKI FUTIN POVRATAK NAKON TRAGEDIJA KOJE SU GA ZADESILE: Radi se o veoma značajnom PROJEKTU
Aleksandar Radulović Futa i Marina Tucaković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

detalji

VELIKI FUTIN POVRATAK NAKON TRAGEDIJA KOJE SU GA ZADESILE: Radi se o veoma značajnom PROJEKTU

Kompozitor je istakao da bi i njegov pokojnoj supruzi bilo drago.

Objavljeno:

Biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre dve nedelje, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Kako Kurir saznaje, deo ovog filma biće i Aleksandar Futa Radulović, koji se ovim filmom vraća na velika vrata, posle dve porodične tragedije koje je doživeo u prethodnom periodu - gubitka supruge Marine Tucaković i sina Milana Laće Radulovića.

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

Biografski film 'Nedelja', koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre dve nedelje
Biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre dve nedeljefoto: Marina Lopičić

- Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago - poručio je ljubazno Futa, a na pitanje kako je, istakao je da je dobro koliko može da bude i da nešto radi pomalo.

Podsetimo, lik Džeja u jednom periodu života tumačiće i Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.