DA LI JE ONA NAJBOGATIJA NA ESTRADI? CAKANINA KUĆA JE SAN SNOVA: Ovakav dom i Brena bi poželela, KAO HOTEL
Dragica Radosavljević Cakana, Foto: Dragan Kadić

raskošno

DA LI JE ONA NAJBOGATIJA NA ESTRADI? CAKANINA KUĆA JE SAN SNOVA: Ovakav dom i Brena bi poželela, KAO HOTEL

Enterijer porodičnog doma je kombinacija nameštaja modernog i „vintidž“

Objavljeno:

Dragica Radosavljević Cakana odrasla je kući u Leposaviću u Kosovskoj Mitrovici i celog života je maštala da ima svoj porodični dom, što je zajedno sa emotivnim partnerom i ostvarila.

Iako je imala priliku da iskusi život u stanu u gradu, kuća i život u Sremčici je nešto neprocenjivo za pevačicu.

Cakana je otkrila koji kutak njenog doma joj je omiljeni, koliko ulaže u enterijer istog i da li je od onih koji neguju staru tradiciju i nameštaj, ili voli nešto modernije.

Dragica Radosavljević Cakana sa suprugom
Dragica Radosavljević Cakana sa suprugomfoto: Dragan Kadić

- Meni je sve omiljeno u mojoj kući. Najviše vremena provodim u svojoj sobi, gde imam sto za masažu, svoj šminkeraj i traku za trčanje. To mi je jutarnja neka varijanta. Popodne sam u trpezariji, imam jednu svoju foteljicu, gde odmaram noge i gledam televizor. Ne mogu da ne spomenem svoju terasu, dvorište i cveće koje obožavam.

Priroda i okolinna u Sremčici imaju posebnu draž za pevačicu.

- Kada sam u Sremčici, ja više volim vreme da provodim napolju. Ovde je i leti i zimi jednako lepo. Zimi je romantično sa tim jelama punim snega, ja još sve okitim, pa je bajkovito, a u proleće sve procveta, ozeleni, cveće procveta, a sa tim je i raspoloženje lepše. Nisam neko ko voli da sedi u kući, volim i oko kuće da vidim šta treba da se uradi.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen/RTS zabava

Cakana je otkrila da je ona ljubitelj stilskog nameštaja, ali da je njen porodični dom u Sremčici kombinacija modernog i „vintidž“.

- Dok sam živela u stanu u Beogradu, kod mene je sve isključivo bila antika. Od persijanera, lustera, majolika, raznoraznog nameštaja. Sve što sam zarađivala ja sam trošila na ta divna stara ogledala, beržere, fotelje, na lepe kanabee, mnogo lepih svećnjaka, činija, vaza porodice Ming, na sve te neke stvari koje sam priželjkivala u detinjstvu. Nije mi baba ostavila, ali ću biti baba koja će da to ostavi. Kada smo sredili ovu kuću u Sremčici, tu smo ubacili nove stvari i iste oplemenili starim slikama i ponekim starim komadima nameštaja, komodama sa mermernom pločom. Drugu našu kuću, koja je montažna smo opremili tim starim stvarima, imamo veliki trpezarijski sto „Dojč“, a i spavaća soba je u tom starinskom stilu.

- Kuća u kojoj mi živimo je 1967. godine proglašena za najlepšu vikendicu Jugoslavije. Isključivo je bila moja želja da mi živimo ovde. Rođena sam u Leposaviću u Kosovskoj Mitrovici, živela sam uvek u kući, to mi je prirodno stanje i imala sam sreće da i Nebojša i ja možemo to sebi da priuštimo. Nije to nikakav glamur, niti je kuća velika, samo sam to lepo sredila. Volim da menjam raspored u kući, promenim slike na zidu, da se ja bolje osećam.

Cakanina kuća
Cakanina kućafoto: Youtube printscreen/RTS zabava

Cakana za svoj dom kaže da je skroman, a istovremeno i moderan i prijatan za boravak, ali o skupocenostima koji ga krase, ne želi previše da detaljiše.

- Mnogo skupocenih stvari imam u kući, ali ja o cenama stvarno ne bih, jer sam imala neprijatnosti velike.

Kako je bila na meti pljačkaša, pevačica i njen partner Nebojša su mnogo oprezniji, te su kuću dobro i obezbedili.

- Naša kuća je oduvek bila dobro obezbeđena. Otkako smo ovde došli mi smo ugradili kamere. Ali tih dana je često nestajala struja, a razlog nikada nismo znali i alarmi su čas radili, čas nisu radili. Mi smo bili meta, to je evidentno. Troškovi su stravični, od mog nakita, ali sve što je materijalno, to se nadoknadi, ali nakon toga ostaje veliki problem sigurnosti. Naravno da smo mi nakon toga ojačali sve. Trudimo se da uvek ima nekoga u kući, i kad mi putujemo, tu je žena koja radi za nas i čoveka koji održava dvorište. Sada nemamo taj problem, ali u svakom slučaju nije prijatno.

Bonus video:

03:46

Dragica Radosavljević Cakana: Lepa Lukić je sujetna žena, ali ko od nas nije?!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.