CAKANINO POREKLO ĆE VAS POTPUNO RASPAMETITI: Niste mogli ni da zamislite, BIĆETE VRLO ZAČUĐENI
Foto: dragan kadic

mnogi nisu znali

CAKANINO POREKLO ĆE VAS POTPUNO RASPAMETITI: Niste mogli ni da zamislite, BIĆETE VRLO ZAČUĐENI

Pevačica kaže da je kao mlada napustila to mesto

Objavljeno:

Dragica Radosavljević Cakana progovorila je o situaciji na Kosovu i Metohiji i dva upucana dečaka na Badnji dan, Stefanu i Milošu, pa je otkrila sve detalje vezane za detinjstvo i život u Kosovskoj Mitrovici.

Pevačica kaže da je kao mlada napustila Kosovsku Mitrovicu kada je krenula da peva i gradi svoju karijeru, ali da se uvek rado seti svog rodnog grada i da voli često da ga poseti.

- Ja sam stalno dole, rođena sam u Kosovskoj Mitrovici, tako da je meni sve jasno, nema nepoznanica o tome šta se dešava. Naravno da će ljudi da odu, osim u Srbiju. Ja sam otišla kao mlada, došla sam da studiram i ovde sam počela muzičku karijeru, ima negde 40-ak godina. Lepo je bilo, ali nažalost ove dece i ovih koji su ostali na Kosovu, moje detinjstvo je bilo lepo. Mi nismo od roditelja smeli da odemo u Kosovsku Mitrovicu, jer su se i tada dešavale jako loše stvari. Pošto snimam pesme, ovo što puštate ovog trenutka, je pesma koja će se naći na mom novom cedeu - ispričala je Dragica Radosavljević Cakana pa se dotakla braće Stefana i Miloša, pa je priznala da je sve priče vezana za Kosmet pogađaju.

Cakana
foto: Dragan Kadić

- Nemoguće je opisati tu tugu, ljutnju i bol. Jedno malo dete ili taj dečak, brat njegov, koji je on dečak na neki način i da dožive tu sudbinu baš na Badnji dan. Ne dešava se to prvi put, dešava se stalno, iz godine u godinu. Imali smo raznorazne situacije, da se napadaju masovno naše svetinje. Onako kako si se ti naježio, ja se tako naježim o bilo kakvom prilogu sa Kosova i Metohije. Kosovo jeste Srbija i tako će i ostati. Pozdrav za malog Stefana i Miloša i njegove roditelje. Šta da kažem za roditelje čije dete ne sme da izađe za ulicu? Bila sam u Goraždevcu, da vidite vi kako živi taj narod i tu uplašenost. To su situacije koje ne mogu ni da se opišu, a sve koji drugačije misle, poslala bih ljude tamo. Šta dalje da pričam?- istakla je pevačica u "Premijeri."

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.