PEVAČICA ZA KOJOM JE JUGA LUDELA OTKRILA ISTINU NAKON TOLIKO DECENIJA: Bila LJUBAVNICA fudbaleru, volela 2 ROKERA
Alka Vuica, Foto: Print Screen Youtube/alkavujica

DA LI STE ZNALI?

PEVAČICA ZA KOJOM JE JUGA LUDELA OTKRILA ISTINU NAKON TOLIKO DECENIJA: Bila LJUBAVNICA fudbaleru, volela 2 ROKERA

U Osnovnoj školi počela je da svira klavir, što je u njenom slučaju bilo i logično jer potiče iz muzičke porodice

Objavljeno:

Alka Vuica važila je za fatalnu crnku, na čiji šarm su padali moćni i poznati muškarci raznih profesija. Ljubavni život joj je bio veoma bogat, a neretko je i govorila o svojim iskustvima.

Rođena je u Hrvatskoj, a kao dete je bila pravi buntovnik sa ćvrstim karakterom. Oduvek je bila svoja i drugačija, a često je znala i da se tuče sa muškarcima.U Osnovnoj školi počela je da svira klavir, što je u njenom slučaju bilo i logično jer potiče iz muzičke porodice.

Kroz život bavila se i pisanjem, novinarstvom, voditeljstvom i muzikom. Pored pozamašne biografije u smislu karijere poseduje i onu privatnu.

Njena prva ljubav bio je bubnjar iz gruše "Srebrna krila". Upoznali su se u klubu i to kada je imala boginje, a ljubav je trajala 4 godine. Napisala mu je i par pesama, a ubrzo je upoznala Momčila Bajagića Bajagu i Gorana Bregovića.

Dugo se spekulisalo da je i sa njima bila u ljubavi, a nakon prekida su ostali u sjajnim odnosima. Bajaga joj je čak posvetio pesmu "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka".

- Bili smo mladi, pisali smo pesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, šta da govorim ko je meni šta napisao. Ja vam mogu otkriti šta sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pesama koja je nastala iz naše ljubavi je: "Gde Dunav ljubi nebo" - rekla je Alka Vuica pa otkrila u kakvim je danas odnosima sa njima.

Alka je i o Goranu u medijima govorila u superlativu i priznala u kakvim su tada odnosima bili.

Alka Vujica
foto: Instagram printscreen/alka.vuica

- Mi smo u odličnim odnosima, Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savetujemo se oko pesama, jako sam srećna što sam ljude koje sam volela zadržala u životu, jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvek - rekla je ona za Premijeru.

Alka je ispričala da je u nju bio zaljubljen i Boris Novković, sa kojim je kasnije postala veliki prijatelj i saradnik.

- Pisala sam mu mnogo pesama koje su veliki hitovi. Znam ga otkad je imao 8 ili 9 godina, a ja sam imala 18. Jednom prilikom je ispričao da se zaljubio u mene kad me je upoznao, ja sam tada bila sa Adijem iz "Srebrnih krila" i letovali smo zajedno sa Đorđem, ja sam čuvala Borisa, bio je presladak. Kad je stasao, došao je kod mene da mu napišem tekstove, bila sam oduševljena - ispričala je Vuica.

Nešto kasnije, upoznala je uticajnog slikara Vuka Veličkovića, kome je rodila sina Ariana.Alka se tu nije zaustavila te su se širile spekulacije da je imala aferu i sa gradonačelnikom Splita.

Ni to nije bila jedina afera, te je uplovila u vezu sa fudbalerom Igorem Štimcem koji je u to vreme bio oženjen.Pričao se da je fudbaler Suzanu varao sa misicama, pevačicama i glumicama, te da se tim aferama ne zna broj, ali ime jedne od njegovih ljubavnica javno je potvrđeno. U pitanju je bila upravo Alka Vuica, koja je o svojoj aferi sa Igorom jednom prilikom i javno govorila.

- Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu - rekla je Alka u jednom intervjuu.

Alka Vujica
foto: Printscreen/alkavujica/instagram

Kada su je nekoliko godina kasnije pitali o ljubavi i njenim izborima, Vuica je govorila:

- Nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Misliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvek imaju tu svoju tužnu priču - rekla je jednom prilikom za "Slobodnu dalmaciju".

Pored bogatog ljubavnog života, poznata je i po pesmama koje je pisala za poznate, a samo jedne od njih su: "Ja sam zaljubljen" od Tonije Cetinskog, "Ni na sever ni na jug" od Sandi Cenova, kao i "Ja sam lažljiva" od grupe Denis Denis. Sarađivala je sa mnoštvo poznatih ličnosti kao što su Bajaga, Bregović, Boris Novković, Tajči, Željko Bebek i drugi. Nakon toga, samostalno je počela da se bavi pevanjem, kada je i potpuno osvojila domaću javnost.

Bonus video:

02:49

Alka Vuica o skandalu Bajage i Lukasa

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.