KUĆNI VIDEO AVE KARABATIĆ SE MUNJEVITO ŠIRI INTERNETOM: Dok to radi GLEDA U KAMERU, nikako nije za MALOLETNE
Ava Karabatić, Foto: Damir Dervišagić

BEZOBRAZNO

KUĆNI VIDEO AVE KARABATIĆ SE MUNJEVITO ŠIRI INTERNETOM: Dok to radi GLEDA U KAMERU, nikako nije za MALOLETNE

Starleta je nedavno otvorila i profil na platformi ,,Onlyfans", gde zarađuje novac skidajući se i objavljivajući eksplicitne snimke

Objavljeno: 17:09h

Poznata starleta, i bivša rijaliti učesnica, Ava Karabatić, poznata je po skandalima, o čemu smo ranije i pisali.

Ava se totalno prepustila porocima, kako se već dugo spekuliše, zbog čega je imala velikih problema. Međutim, sada je otišla jedan korak dalje.

Naime, na Instagram profilu Ava je objavila svoj kućni video, kako se može pretpostaviti u epicentru akcije sa muškarcem.

Starleta je nedavno otvorila i profil na platformi ,,Onlyfans", gde zarađuje novac skidajući se i objavljivajući eksplicitne snimke.

Ava Karabatić
foto: Printscreen/instagram/avakarabaticofficial

Na Instagramu je objavila nekoliko kadrova iz pomenutog videa, a muški rod ostao je bez teksta.

Inače, više od dve godine, Ava Karabatić nije gostovala ni u jednoj emisiji u regionu, a očigledno je da je odlučila da se povuče iz medija.

- Ava ne želi više da bude u medijima i povukla se iz javnog života. Trenutno sa ocem živi u Splitu i smatra da je to najbolja opcija za nju. Ne koristi društvene mreže, a nekoliko puta su joj hakovali Instagram, Fejsbuk i Tviter - rekao je izvor za domaće medije.

- Odala se porocima. Puno pije, a nekoliko puta je i bila na lečenju od alkoholizma. Uz sve to se i dosta ugojila od velike količine alkohola i stresa koji je doživela. Nije joj lako, samo je otac ostao uz nju. Svi prijatelji su je napustili, slabo ima kontakt sa medijima, a nekoliko puta je i gasila karticu na koju su je pozivali razni ljude - zaključuje dobro obavešten izvor blizak starleti za "Blic".

Starleta i rijaliti zvezda je svoj poslednji intervju dala letos u pisanom obliku za hrvatske medije i tom prilikom kratko poručila da se posvetila slikarstvu.

- Sada vreme provodim tako što crtam ulje na platnu i ujedno vežbam. Najviše sam sa tatom, jer mi je jako teško. Ne mogu podneti da gledam oca kako je oslabio i izgubio 17 kilograma - poručila je kratko Karabatićeva.

1 / 2 Foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Ava Karabatić je hrvatska starleta, pevačica i manekenka koja je poznata pod nadimcima „kraljica rijalitija“ i „kraljica drame“. Rođena je 20. maja 1988. godine u Splitu.

Ava je po struci farmaceutski tehničar, a školovanje je nastavila na Filozofskom fakultetu u Zadru gde je završila studij italijanskog jezika i književnosti i latinskog jezika i rimske književnosti.

Svoju intimu nikada nije krila od medija, pa je izjavila da je sa 16 godina izgubila nevinost. Smatra da je rođena za intimne odnose, a najneobičnije mesto na kom ih je imala je starački dom.

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

(Espreso / Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.