MOJE IME JE ZABRANJENO DA SE POMINJE U ZADRUZI! Milan Milošević prvi put otkrio sve detalje rijalitija
Milan Milošević, Foto: Promo

EKSKLUZIVNO

MOJE IME JE ZABRANJENO DA SE POMINJE U ZADRUZI! Milan Milošević prvi put otkrio sve detalje rijalitija

Milan Milošević otkriva tajne estrade, detalje o privatnom i poslovnom životu. Gde je njegovo ime zabranjeno, koja pevačica ga je razočarala, koji pevač mu je pretio, za čim žali, sve to i znatno više ispričaće večeras u Sceniranju kod Ljiljane Stanišić

Objavljeno:

Novinar i nekadašnji voditelj rijaliti programa Milan Milošević gost je emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji, a voditeljki Ljiljani Stanišić posle dužeg vremena otvorio je dušu i ispričao prvi put javno događaje iz prošlosti, s početka karijere, detinjstvu, ali i progovorio o mnogim ličnostima sa javne scene. Intrigantno je blaga reč za emisiju koju možete pogledati večeras u 20 časova na Kurir televiziji.

Milan Milošević otkriva tajne estrade, detalje o privatnom i poslovnom životu. Gde je njegovo ime zabranjeno, koja pevačica ga je razočarala, koji pevač mu je pretio, za čim žali, sve to i znatno više ispričaće večeras u Sceniranju kod Ljiljane Stanišić.

Ne propustite još jednu epizodu popularne emisije o poznatima zbog koje ćete sedeti na ivici stolice večeras od 20 časova na Kurir televiziji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.