EVO GDE JE DANAS I ŠTA RADI AVA KARABATIĆ: Nestala nakon svih SKANDALA, postala ALKOHOLIČARKA?
Ava Karabatić, Foto: Petar Lazović

životna priča

EVO GDE JE DANAS I ŠTA RADI AVA KARABATIĆ: Nestala nakon svih SKANDALA, postala ALKOHOLIČARKA?

Starleta i rijaliti zvezda je svoj poslednji intervju dala letos

Objavljeno:

Više od dve godine, Ava Karabatić nije gostovala ni u jednoj emisiji u regionu, a očigledno je da je odlučila da se povuče iz medija.

- Ava ne želi više da bude u medijima i povukla se iz javnog života. Trenutno sa ocem živi u Splitu i smatra da je to najbolja opcija za nju. Ne koristi društvene mreže, a nekoliko puta su joj hakovali Instagram, Fejsbuk i Tviter - rekao je izvor za domaće medije.

- Odala se porocima. Puno pije, a nekoliko puta je i bila na lečenju od alkoholizma. Uz sve to se i dosta ugojila od velike količine alkohola i stresa koji je doživela. Nije joj lako, samo je otac ostao uz nju. Svi prijatelji su je napustili, slabo ima kontakt sa medijima, a nekoliko puta je i gasila karticu na koju su je pozivali razni ljude - zaključuje dobro obavešten izvor blizak starleti za "Blic".

Poreklo Ave Karabatić
Poreklo Ave Karabatićfoto: Damir Dervišagić

Starleta i rijaliti zvezda je svoj poslednji intervju dala letos u pisanom obliku za hrvatske medije i tom prilikom kratko poručila da se posvetila slikarstvu.

- Sada vreme provodim tako što crtam ulje na platnu i ujedno vežbam. Najviše sam sa tatom, jer mi je jako teško. Ne mogu podneti da gledam oca kako je oslabio i izgubio 17 kilograma - poručila je kratko Karabatićeva.

Podsetimo, Ava Karabatić je hrvatska starleta, pevačica i manekenka koja je poznata pod nadimcima „kraljica rijalitija“ i „kraljica drame“. Rođena je 20. maja 1988. godine u Splitu.

Ava je po struci farmaceutski tehničar, a školovanje je nastavila na Filozofskom fakultetu u Zadru gde je završila studij italijanskog jezika i književnosti i latinskog jezika i rimske književnosti.

Svoju intimu nikada nije krila od medija, pa je izjavila da je sa 16 godina izgubila nevinost. Smatra da je rođena za intimne odnose, a najneobičnije mesto na kom ih je imala je starački dom.

Starleta je 2010. godine učestvovala u hrvatskom rijalitiju „Farma“. Ispunila je svoju veliku želju i slikala se za „Plejboj“.

Proglašena je za devojku meseca, a izbor fotografije za naslovnicu je prepušten njenim obožavaocima.

Starleta je 2013. godine u halterima ušla u kuću „Velikog brat“. Već prvo veče se zbližila sa kaskaderom Urošem Ćertićem, ali oboje su tvrdili da nije bilo intimnih odnosa između njih.

Nakon toga je učestvovala u rijalitiju "Parovi", gde je kasnije nekoliko meseci bila i voditeljka istoimenog rijaliti projekta, prenosi "Biografija".

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.