VODITELJKA EMISIJE "48 SVADBE" SE TOTALNO PROMENILA: Udala se, pa povukla iz JAVNOSTI, evo kako danas IZGLEDA
Irena Spasić, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

VODITELJKA EMISIJE "48 SVADBE" SE TOTALNO PROMENILA: Udala se, pa povukla iz JAVNOSTI, evo kako danas IZGLEDA

Ističe da joj je porodica na prvom mestu.

Objavljeno: 15:25h

Voditeljku Irenu Spasić Stojanović naši gledaoci upoznali su kada je vodila emisiju „48 sati svadba“ koja je bila veoma popularna.

Svojom harizmom Irena je brzo osvojila brojne gledaoce, a 2010. godine se udala za svog izabranika Dejana, i to baš u ovoj emisiji. Među zvanicama su se našli čak i neki učesnici ove emisije.

Godinu dana kasnije voditeljka je rodila ćerku Neru kojoj se potpuno posvetila. Ipak, nije zapostavila ni karijeru, ali je odlučila da nastavi da je gradi iza kamera.

Svojom harizmom Irena je brzo osvojila brojne gledaoce, a 2010. godine se udala za svog izabranika Dejana, i to baš u ovoj emisij
Svojom harizmom Irena je brzo osvojila brojne gledaoce, a 2010. godine se udala za svog izabranika Dejana, i to baš u ovoj emisijfoto: Printscreen/RTS

Vremenom je postala producent i glavni i odgovorni urednik na jednoj televiziji, a danas izgleda dosta drugačije nego ranije.

irena spasić
foto: prentscreen/youtube/Blic

Mnogi primećuju da i dalje pleni lepotom, a za razliku od kratke kose koja je nekada bila njen zaštitni znak, sada ima dugu kosu.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.