BOSANAC KAKVOG DO SADA NISTE VIDELI: U emisiji „Divan show“ sa ćerkom Džidžom otkrio estradne i porodične tajne!
Divan šou, Foto: Kurir

NE PROPUSTITE!

BOSANAC KAKVOG DO SADA NISTE VIDELI: U emisiji „Divan show“ sa ćerkom Džidžom otkrio estradne i porodične tajne!

Svake subote od 14 časova na Kurir televiziji!

Objavljeno:

"Divan show" iz vikenda u vikend opravdava naziv emisije, u šta će se gledaoci Kurir televizije uveriti i danas od 14 časova, kada u studio autora i voditelja Ivana Gajića stižu Dragan Stojković Bosanac i Džidža Stojković.

Proslavljeni kompozitor i aranžer otkrio je zašto se retko pojavljuje na gradskim događajima, ali i što se pozdravio sa sviranjem na privatnim veseljima, za šta, kako kaže ima debeo razlog!

„Prvo, stariji sam od mlade i mladoženje, kao i od oca i majke. Gađam se sa babom i dedom, gde da dozvolim da se neki klinci napiju pa da me maltretiraju“, rekao je kompozitor, ali i istakao da je na jednoj proslavi zaradio čak 80.000 evra!

Bosanac smatra i da na estradi generalno nema pravog prijateljstva. Sa druge strane, njegova ćerka Džidža istakla je da je ponosna što je otac „gura“ na estradi, a ne kao neke razni sponzori i mafija.

„Ja sam jako ponosna na to kad kažem da mi je otac otvorio vrata na estradi, nego da je to uradila mafija. A ovako, javno kao sve sam sama postigla.“

U rubrici „Koga više volim“ Džidžu smo stavili na slatke muke, kada je morala da bira između Cece Ražnatović i Đorđa Davida, i nećete verovati koga je odabrala i zašto.

U studiju su se domaćinu i gostima pridružili i novinarka i kolumnistkinja Milica Stanimirović, koja je dodatno začinila emisiju, kao i modni stručnjak Marija Vitez koja je ocenjivala modne pogotke i promašaje naših javnih ličnosti. Novinarka Maša Kostić je našu koleginicu Ljiljanu Stanišić stavila u ozbiljni izazov, dok je numerolog Goca Dragišić Džidži i Bosancu predvidela budućnost.

Ne propustite "dIvan show" danas u 14 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.