NJEN BRBLJIVI JEZIK NIKO NE MOŽE DA SKRATI, A JEDAN DOGAĐAJ ĆE JE UĆUTKATI: Posle NESREĆE postala je ČLAN PORODICE
Foto: Kurir TV

DIVNA DUŠA

NJEN BRBLJIVI JEZIK NIKO NE MOŽE DA SKRATI, A JEDAN DOGAĐAJ ĆE JE UĆUTKATI: Posle NESREĆE postala je ČLAN PORODICE

Radnik za primer, ali i prijatelj kuće.

Objavljeno:

Ona je dobra, neiskvarena devojka, ali i slatka brbljivica koja čak i previše zapitkuje, nema granicu u pričanju i “petljanju u tuđa posla”. Ona je Zorana - slatka devojka koja je zaposlena kod Olge u restoranu, a uporna u spajanju Ljube i Petra.

Često nepromišljeno uvredi Ljubu, a samo je imala dobru nameru.

Posvećeno radi u mama Olginom restoranu i voli celu njihovu porodicu. Radnik za primer, ali i prijatelj kuće.

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Od kada se simpatični Petar pojavio u restoranu, nesebično se trudi svim silama da spoji Ljubu i njega, čak i previše, što joj Ljuba često zamera. Stalno pravi šale na njihov zajednički račun kada je sa njima, pa su je gledaoci odmah zavoleli.

Nakon velike nesreće koja se desila Anji i Jani, Zorana je veoma tužna, budući da se oseća kao član ove porodice. Jedan detalj je svima zauvek urezan u srcu, a to je dan kada je otišla sa Petrom da kupi mp3 plejer sa ciljem da snimaju Jani glasovne poruke, kako bi se brže probudila znajući da ima podršku.

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Pozitivna je i brižna, a opet se i njoj dešavaju stresne situacije. Nakon što su je izbacili iz stana njen život postao je kazna. Često je plakala zbog toga i nije znala gde će i šta će sa sobom.

Od Olge je dobila ponudu da se preseli kod njih, a Ljuba joj nudi svoju sobu. Zorana pristaje na sve i zbog toga je jako srećna.

Da li je ovo kraj mukama pričljive Zorane ostaje da vidimo narednim epizodama serije "Prsten sudbine" u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.