OVE ALBANKE SU IZAZIVALE SKANDALE U SRBIJI, A NJIHOVA LICA SVI ZNAJU: Dobro su poznate, SPISAK JE TU
Rita Ora, Foto: Profimedia

lepotice

OVE ALBANKE SU IZAZIVALE SKANDALE U SRBIJI, A NJIHOVA LICA SVI ZNAJU: Dobro su poznate, SPISAK JE TU

Njihova lepota se često opisuje kao prirodna, čista i primamljiva

Objavljeno: 16:39h

Albanija je zemlja u jugoistočnoj Evropi, poznata po svojoj istoriji, kulturi i prirodnim lepotana. Može se pohvaliti zadivljujućim planinskim lancima, slikovitim plažama i pejzažima, što je čini popularnom turističkom destinacijom.

Međutim, pored svega ovoga, ne možemo a da ne spomenemo prelepe žene iz ove države. Njihova lepota se često opisuje kao prirodna, čista i primamljiva, što ih izdvaja od drugih lepih žena sveta, piše "Fresherslive".

Za vas smo izdvojili top pet najlepših Albanki.

1. Rita Ora

Pevačica je rođena kao Rita Sahatčiju u novembru 1990. godine u Prištini. Njena porodica je albanskog porekla: majka Vera je katolkinja koja je na Kosovu bila psihijatar, a otac musliman Besnik je bio vlasnik kafića.

Rita Ora
foto: Profimedia

Njena porodica preselila se u Englesku 1991. neposredno pre početka rata u bivšoj Jugoslaviji.

2. Eva Murati

Eva Murati je albanska glumica i TV voditeljka. Karijeru je započela sa 15 godina, a postala je poznata u šou biznisu kroz različite reklame i manekenske poslove.

3. Dua Lipa

Pevačica Dua Lipa je rođena u Londonu 1995. godine. Njeni roditelji su kosovski Albanci, a nakratko je živela na Balkanu kao tinejdžerka.

Dua Lipa
foto: Profimedia

4. Bibi Reksa

Bleta Redža, poznatija kao Bibi Reksa je američka pevačica pop muzike, tekstopisac i muzički producent albanskog porekla.

5. Deta Kokomani

Deta je prošle godine predstavljala Albaniju na izboru za Mis Univerzuma.

Pored toga, ona je iste godine proglašena za Mis Albanije. Rođena je 1. oktobra 2000. godine, a mnogi kažu da je pred njom svetla karijera modela i manekenke.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.