POZNATOM MUZIČARU DIJAGNOSTIKOVAN RAK KOSTIJU: Ovako je OTKRIO BOLEST, bori se za ŽIVOT
Jasmin Stavros, Foto: prentscreen/facebook/Jasmin Stavros- Službena stranica

iscrpljen je

POZNATOM MUZIČARU DIJAGNOSTIKOVAN RAK KOSTIJU: Ovako je OTKRIO BOLEST, bori se za ŽIVOT

Ovo su svi detalji.

Objavljeno: 12:50h

Hrvatski pevač Jasmin Stavros otkrio je da ima rak kostiju.

Naime, muzičar je istakao da je u fazi borbe sa životom, istakavši da ga sve boli, a posebno leđa.

Jasmin je takođe otkrio da se oseća veoma umorno, iscrpljeno, ali i optimistično.

Stavrosa je zahvatila opaka bolest uprkos najzdravijem mogućem načinu života.
Stavrosa je zahvatila opaka bolest uprkos najzdravijem mogućem načinu života.foto: prentscreen/facebook/Jasmin Stavros- Službena stranica

Pevač je pre nekoliko dana otišao u bolnicu zbog bolova u leđima i tamo mu je postavljena dijagnoza i od tada je na bolničkom lečenju.

- Stalno sam u bolnici, od tada nisam bila kući. Osećam se loše, bole me leđa, sve. Daju mi svakakve lekove protiv bolova, neki pomažu, neki ne – kaže Stavros.

Stavrosa je zahvatila opaka bolest uprkos najzdravijem mogućem načinu života. Stavros živi na selu, u miru i skladu sa prirodom, poznat je po zdravom životu, umerenoj ishrani i bavljenju sportom. Otkako se 2008. doselio u gradić kod Jastrebarskog, sa suprugom Žarkom uživa u dugim šetnjama i radi po kući. Jedno vreme je sa suprugom svakog ponedeljka išao u Japetić.

- Kupio sam taj podrum i učinio ga useljivim. Svaki dan ustanem oko devet, igram tenis, ako imam obaveza idem u Zagreb, a ako nemam, uživam na svežem vazduhu. Popodne ponovo igram tenis ili vozim bicikl, trčim. Uglavnom sport i zdrav život. Ne gledam ni televiziju, samo Laudato. Svake večeri šetamo do obližnjeg sela, molimo brojanicu i vraćamo se kući. Nema grada u kome se u nedelju može mirno, trčati, pričati, a oko sebe nema nikoga. Toga nema ni u Zagrebu, ni u Splitu, ni u bilo kom drugom gradu - rekao je ranije.

Pevač je pre nekoliko dana otišao u bolnicu zbog bolova u leđima i tamo mu je postavljena dijagnoza i od tada je na bolničkom lečenju.
Pevač je pre nekoliko dana otišao u bolnicu zbog bolova u leđima i tamo mu je postavljena dijagnoza i od tada je na bolničkom lečenju.foto: prentscreen/facebook/Jasmin Stavros- Službena stranica

Dodao je da je preporođen u selu. U blizini njegovog doma nalaze se dve crkve u kojima je pronašao duhovni mir, a često je išao na mise u Kotare, oko 15 km prema Samoborskom gorju. Deo godine je proveo i na Korčuli. Opet u miru, zdravo i u skladu sa prirodom. Hvalio se da je u svojoj bašti brao šljive i jabuke, zalivao povrće i travu i kupovao orahe. Jagode nije kupovao, slađe je ubrao iz šume. U bašti je posadio paradajz, krastavce, krompir, zelenilo, imaju i veliki voćnjak, pa sami prave jabukovo sirće, marmeladu, sokove.

Telefon u bolnici i u Stavrosovoj kući ovih dana ne prestaje da zvoni. Svi pitaju kako je, mogu li na bilo koji način pomoći. Mole se da mu što pre ozdravi. On je uzor, idol, za mnogo mlađe kolege, od njega su naučili kako da sačuvaju mladost, a pre svega da spoje estradni rad sa harmonijom porodičnog života.

Već sledećeg meseca Stavros je najavio nastupe, ali još ne razmišlja da li da ih odloži ili ne. Potpuno je posvećen borbi za svoje zdravlje, a svi koji poznaju Stavrosa mole se da što pre stane na noge i zapeva iz sveg glasa, prenosi "24sata.hr".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.