TRAGEDIJA U PORODICI VLADIMIRA GRAIĆA: Oprostio se, reči teraju SUZE NA OČI
Vladimir Graić, Foto: Printscreen Youtube/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

tužno

TRAGEDIJA U PORODICI VLADIMIRA GRAIĆA: Oprostio se, reči teraju SUZE NA OČI

"Dobri moj tajko, putuj spokojan jer si tolika dobra dela ostavio da traju večno", napisao je Vladimir

Objavljeno:

Kompozitor Vladimir Graić oprostio se putem društvenih mreža od svog oca Radoslava Graića koji je preminuo u 92. godini, u subotu uveče.

Vladimir se u statusu na Fejsbuku emotivnim rečima oprostio od oca koji je ostavio "dela" čija će vrednost biti "večna".

- Moj tata je bio i bice moj oslonac za čitav život, neko ko me je stvorio ovakvim kakav sam, moja zvezda vodilja, moj uzor, moj put, moja krv i moj koren. Ja od njega ne umem da se oprostim i neću jer on nigde ne ide, ne dam mu. On je tu, živ u meni, zauvek. Dobri moj tajko, putuj spokojan jer si tolika dobra dela ostavio da traju večno - napisao je Vladimir.

Vladimir se u statusu na Fejsbuku emotivnim rečima oprostio od oca koji je ostavio 'dela' čija će vrednost biti 'večna'
Vladimir se u statusu na Fejsbuku emotivnim rečima oprostio od oca koji je ostavio "dela" čija će vrednost biti "večna"foto: Printscreen/RTS

Vladmir se zahvalio svim ljudima koji su uz porodicu Graić, u njima sigurno najtežim trenucima.

- Svaki tren proveden sa tobom je moj blagoslov. Hvala ti za svu ljubav, nežnost i beskrajno strpljenje koje si mi podario. Voli te tvoj sin. Veliko hvala svim dragim ljudima koji ga vole i poštuju, koji su toliko divnih misli i uspomena podelili sa nama u ovom teškom trenu - napisao je on.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.