BIO JE OMILJENI LIK U SERIJI "IGRA SUDBINE", A VEČERAS JE ŠOKIRAO POJAVLJIVANJEM NA PINKU: Niko nije očekivao NJEGA
Igra sudbine, Foto: Printscreen/prvatv

da li ste znali?

BIO JE OMILJENI LIK U SERIJI "IGRA SUDBINE", A VEČERAS JE ŠOKIRAO POJAVLJIVANJEM NA PINKU: Niko nije očekivao NJEGA

Glumica Milica Milša i glumac Danilo Čelebić jedni su od glavnih likova, odnosno Milica je m isteriozna dizajnerka parfema Lala Doder, dok je njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji

Objavljeno:

Prva epizoda serije "Zakopne tajne" privukla je veliku pažnju javnosti, pa tako mnogi iščekuju da vide šta će se sve dešavati u bogatoj porodice Doder.

Glumica Milica Milša i glumac Danilo Čelebić jedni su od glavnih likova, odnosno Milica je m isteriozna dizajnerka parfema Lala Doder, dok je njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji. Oni imaju troje dece, a jednog od sinova, odnosno Jakova igra glumac Stojan Đorđević.

Stojana je domaća televizijska publika imala prilike da zapazi u seriji "Igra sudbine".

On je u "Novom jutru" govorio o svom liku, te je zagolicao maštu svima.

- Ja sam srednji sin. Junak je kao i ja, ne uklapa se u sve kalupe, malo je drugčiji. Svakako je jedan zanimljiv lik, koji dosta toga nudi, mnogo tajni krije, zakopava i otkopava. Deluje čudno, ekscentrično - rekao je glumac.

Inače, Stojan se u privanom životu može pohvaliti da je u srećnom braku sa šarmantom Andrianom sa kojom ima sina Andrej i ćerku Sašu.

Oni redovno na svom instagram profilu objavljuju fotografije sa svojim naslednicima.

Inače, Stojan je glumu završio u klasi sa poznatim glumcima među kojima su Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Miljana Gavrilović, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Bonus video:

01:16

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.