POČINJE NOVA TRKA ZA NEDELJNU NAGRADU OD 50.000 DINARA! Novakovići započeli sedmu kulinarsku nedelju
Foto: Kurir

majke i snajke

POČINJE NOVA TRKA ZA NEDELJNU NAGRADU OD 50.000 DINARA! Novakovići započeli sedmu kulinarsku nedelju

Pred nama je sedma takmičarska nedelja u kojoj ćemo ugostiti porodice Novaković, Stanković, Bojičić, Ananijev i Momčilović, a prvi će svoje kulinarske veštine testirati Novakovići.

Objavljeno:

Majka Dragana je po zanimanju turizmolog. Hobi joj je gledanje sporta, naročito fudbala, košarke i odbojke, a trenirala je dugo i borilačke sportove. Veliki je gurman, najviše voli da jede lazanje, podvarak i gulaš.

Tokom leta voli da kuva sataraš i đuveč, a zimi pasulj i sarmu. Ribu jedino ne voli da priprema i to uvek prepusti nekom drugom.

Snajka Đurđija je student Učiteljskog fakulteta u Beogradu. Već deset godina igra folklor, voli da čita, sluša muziku i kuva. Smatra da će se odlično snaći u pripremi bilo kog jela, ali najviše voli da sprema torte i slatkiše.

Pred nama je sedma takmičarska nedelja u kojoj ćemo ugostiti porodice Novaković.
Pred nama je sedma takmičarska nedelja u kojoj ćemo ugostiti porodice Novaković.foto: Kurir

Jovan je Đurđiju upoznao u izlasku. Trenutno studira, ali uporedo i radi različite fizičke poslove. U kuhinji se solidno snalazi, ali ne sprema često. Najviše voli da jede pastu sa četiri vrste sira.

Emisija Majke i snajke
Emisija Majke i snajkefoto: Kurir

Novakovići su više nego spremni da započnu novu kulinarsku nedelju i trku za nedeljnu nagradu od 50.000 dinara. Kako su se snašle u pripremi specijaliteta i kakve su ocene dobile majka i snajka, saznajte danas u 18 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.