POMENUO I ČUVENE PAPIRE, SVE JE JASNO: Saša Kovačević PROGOVORIO o svojoj VEZI, ova LEPOTICA je ukrala njegovo SRCE
Saša Kovačević, Foto: Damir Dervišagić

ljubav

POMENUO I ČUVENE PAPIRE, SVE JE JASNO: Saša Kovačević PROGOVORIO o svojoj VEZI, ova LEPOTICA je ukrala njegovo SRCE

U srećnoj je vezi.

Objavljeno: 09:55h

Pevač Saša Kovačević danas važi za velikog zavodnika i miljenika među ženskom populacijom i mnoge devojke padaju na njegovo izvajano telo. Osim savršenog fizičkog izgleda, mladi pevač ima i glas koji takođe oduševljava sve, a naročito pripadnice nežnijeg pola.

Obzirom da je Saša u dugoj vezi sa nekadašnjom misicom Zoranom Tasovac i da ove godine puni 38 godina, mnoge zanima kada pevač planira da stane na ludi kamen, međutim, on ističe da njemu papiri ne predstavljaju ništa:

- Nisam ja neženja, ja sam oženjen čovek, meni papiri nisu uopšte bitni, ja se ne zabavljam to je evidentno. Sa svojom lepšom polovinom ne idem u bioskop i da grickam kokice, mi živimo skoro šest godina zajedno, tako da ja to ne bih to svrstavao u zabavljanje. Ne bežim od toga, ali mi je bukvalno isto.

Na pitanje da li je teško pratiti Sašu Kovačevića i njegov tempo života, pevač je dao iskren odgovor:

- Mislim da je teško zabavljati se sa nekim ko je deo šou biznisa, ali na svu sreću ja nemam tih problema sa svojom dragom. Ona razume prirodu mog posla i od samog starta to funkcioniše kako treba.

Saša je takođe priznao i da voli da kuva, ali i da se uglavnom on i negova devojka hrane u njihovom restoranu koji im je u blizini:

- Imamo sreću da smo otvorili restoran u naselju gde živimo, tako da se uglavnom hranimo tu. Kad nešto spremamo uglavnom spremamo zajedno, a volim da kuvam - zaključio je Saša, a što je još rekao poslušajte u videu ispod.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.