LUKE BLACK NA UDARU POZNATE PEVAČICE: Poručila da je DIVA za NJEGA, a OVO mora da uradi kad IZGOVARA NJENO IME
Luke Black, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

novi estradni rat?

LUKE BLACK NA UDARU POZNATE PEVAČICE: Poručila da je DIVA za NJEGA, a OVO mora da uradi kad IZGOVARA NJENO IME

"Sigurna sam da je mentalno zakržljao, jer mu je lik iz crtanog filma neko kome je lično Ala Pugačova uručila 'Grand Pri' na Sveslavjanskom Bazaru" napisala je Maja

Objavljeno:

Pevačica Maja Nikolić još jednoj je javno oplela po pobedničkoj numeri Izbora pesme za Evroviziju, ali i po njenom izvođaću Luke Black.

Srpski predstavnik na Pesmi Evrovizije Luke Black, nastupiće u Liverpulu s pesmom "Samo mi se spava", o kojoj pojedini pevači nemaju lepo mišljenje. Pevačica Maja Nikolić je bila najglasnija kada su tekst pesme, melodija i koreografija u pitanju, zatim Aca Lukas, a svoje mišljenje su iznele i učesnice izbora Pesma za Evroviziju na kojoj su osvojile jedan glas publike, članice grupe Hurricane.

Predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije 2023 se ranije oglasio ovim povodom i odgovorio kolegama, a sada je Maja Nikolić imala još nekoliko rečenica da doda koje je podelila sa svojim Instagram pratiocima.

Maja Nikolić o Luke Black
Maja Nikolić o Luke Blackfoto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

- Za Crnog Luku sam ja umetnik i diva i treba da stoji mirno dok izgovara moje ime, obzirom da imam 26 prvih nagrada u Evropi i svetu na festivalima! A sigurna sam da je mentalno zakržljao, jer mu je lik iz crtanog filma neko kome je lično Ala Pugačova uručila 'Grand Pri' na Sveslavjanskom Bazaru -napisala je Maja na Instagramu i dodala:

- Velika je čast primiti Gran Pri lično od Ale Pugačove koja je bila predsednik žirija kada sam pobedila sa samo 23 godine na Sveslavjanskom Bazaru. Nagradu mi je uručila Ala na Crvenom trgu u Moskvi gde sam pevala pred par miliona ljudi‼️ Zato sam i istaknuti umetnik u Srbiji. Festival Sveslavjanski bazar se sastojao od 2 festivala gde sam imala najveći broj glasova i u Odesi i u Saratovu! Učestvovalo je 25 zemalja. Dakle bez ikakvog namestanja sam samo sa 23 godine osvojila Gran Pri gde je žiri svake od zemalja glasao za mene! Pevala sam moju legendarnu baladu 'Napustio si sve' koju je radio Vladlimir Graić i pesmu 'Đelem đelem' koju su aranžirali zajedno Željko Joksimović i Vladimir Graić".

Objava Maje Nikolić
Objava Maje Nikolićfoto: Printscreen/Instagram/majanikolic_singer

- Predstavnici žirija naše Srbije bili su legendarna Lola Novaković i Miki Jevremović... Samo da se podsetimo da se nagrade u to vreme nisu nameštale niti kupovale kao danas. Sramota je da sam danas zabranjena na RTS-u i da me više od 20 god nisu zvali ni za jedan novogodisnji program! Niti za emisiju poput 'Ja volim Srbiju', a poznato je da sam veliki patriota! Želim i ja i svi mi, kao zvezde Srbije i afirmisani umetnici, da pevam na Izboru za pesmu Evrovizije jer Srbija ima najbolje pevače u celoj ex Ju! Ponosna sam na svojih 26 prvih nagrada u Evropi i svetu, a u ime naše ponosne i prkosne Srbije! Voli vas vaša Maja", poručila je za kraj pevačica koja je udarila i na žiri Izbora pesme za Evroviziju.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.