OVA LEPOTICA JE UKRALA SRCE MITRU MRKELI NAKON RAZVODA OD LIDIJE VUKIČEVIĆ: Mlađa je od njega i prava je BOMBA
Mitar Mrkela, Foto: Damir Dervišagić

da li ste znali?

OVA LEPOTICA JE UKRALA SRCE MITRU MRKELI NAKON RAZVODA OD LIDIJE VUKIČEVIĆ: Mlađa je od njega i prava je BOMBA

Mitar Mrkela nakon braka sa Lidijom Vukićević oženio se sa 21 godinu mlađom Olgicom.

Objavljeno: 21:41h

Jedna od naših najlepših glumica Lidija Vikićević bila je u braku sa nekadašnjih fudbalerom, Crvene Zvezde, Mitrom Mrkelom, kome se zaklela na većnu ljubav 1991. godine.

U svojoj 29. godini, Lidija je stala na ludi kamen s popularnim fudbalerom, sa kojim je kasnije dobila dvojicu sinova. Njihova ljubav, nažalost, nije opstala, pa se par rastao devet godina kasnije, kada je Andrej pohađao treći razred osnovne škole, a David imao tri godine.

Mitar Mrkela nikada nije voleo da svoj privatni život javno eksponira, a nakon braka sa Lidijom započeo je vezu sa atraktivnom Olgicom, sa kojom je 2013. godine dobio sina.

Lidija Vukićević
foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

Dvadeset jednu godinu mlađa atraktivna supruga sportskog direktora Crvene zvezde pre dve godine dala je intervju za Informer, u kojem je, između ostalog, rekla:

− Mita je sjajan suprug i divan otac. Znam da komentarišu kako je među nama ogromna razlika u godinama. Međutim, nas dvoje se toliko dobro slažemo da se ta razlika uopšte ne primećuje.

Takođe, Olgica je nedavno priznala da joj jako smetaju komentari da kao žena sportskog funkcionera ništa ne radi.

Mitar Mrkela i Olgica
Mitar Mrkela i Olgicafoto: Nemanja Nikolić

- Čitala sam komentare ispod Mitinih i mojih zajedničkih fotografija u kojima ljudi pretpostavljaju da ništa ne radim. Te predrasude nisu tačne. Moj dan počinje tako što vozim dete u školu, zatim obavljam kupovinu, dolazim kući, završavam obaveze. Potom odlazim po sina, a kad se vratim, spremam ručak. Kuvam svakodnevno. Imam dete, naravno da ću da mu spremam hranu. Osim toga, moj muž se zdravo hrani, ne jede masno, jede dosta belog mesa, salata i voli da ruča kod kuće. Mnogo vremena provodim u kuhinji, nekad i više nego što želim, istakla je Mrkelina izabranica i naglasila da se uprkos velikoj razlici u godinama odlično slaže sa suprugom.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/KurirStil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.