NOVI ZABAVNI "TALK SHOW" NA KURIR TELEVIZIJI! "Divan šou" sa Ivanom Gajićem gledajte subotom od 14 časova
Ivan, Foto: kurir

JEDVA ČEKAMO

NOVI ZABAVNI "TALK SHOW" NA KURIR TELEVIZIJI! "Divan šou" sa Ivanom Gajićem gledajte subotom od 14 časova

Svake subote od 14 časova na Kurir televiziji!

Objavljeno: 16:36h

Ovog proleća u okviru bogatog zabavnog programa na Kurir televiziji očekuje vas novi, dvosatni zabavni šou "Divan šou" na čelu sa Ivanom Gajićem, koji će da vas nasmeje, zabavi, a ponekad i rasplakati. Svake subote od 14 časova na Kurir televiziji Ivan Gajić za vas analizira aktuelnu scenu, pokreće zabavne teme i daje odgovore na sva pitanja koja intrigiraju javnost. Već u prvoj epizodi u svom studiju ugostiće najveće zvezde s naše scene, pevačice Natašu Bekvalac i Sanju Vučić s kojima će razgovarati o aktuelnostima i neobičnim temama, a uz zabavne igre izazvaće kod njih najrazličitije reakcije.

Divan Show
foto: kurir

Pored sjajnih gostiju, svakog vikenda pridružiće mu se i brojni stručni saradnici: kolumnisti, modni stručnjaci, astrolozi i numerolozi, s kojima će analizirati aktuelna zbivanja i teme koje se tiču života, prisutnih gostiju, događaja i zvezda s javne scene.

"Divan šou" biće Divan u svakom smislu te reči, a zabava s najvećim zvezdama naše scene zagarantovana već od 18. marta, kada će se novi format Kurir televizije premijerno i emitovati.

Divan Show
foto: kurir

Ne propustite najbolju zabavu s poznatima subotom u 14 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.