GLEDAMO GA NA TV-U A NISMO ZNALI DA MU JE ON DEDA: Ovaj MACAN je Gidrin unuk, DEVOJKE ODLEPILE
Dragomir Bojanić Gidra, Foto: prentscreen/youtube/AmgizzyLuka

šmeker

GLEDAMO GA NA TV-U A NISMO ZNALI DA MU JE ON DEDA: Ovaj MACAN je Gidrin unuk, DEVOJKE ODLEPILE

Gidrin unuk nasledio je dedin šarm

Objavljeno: 21:48h

Čuveni glumac Dragomir Bojanić Gidra iako nas je napustio pre tri decenije, njegova slava ni danas ne jenjava, a avanture popularnog her Žike Pavlovića iz serijala "Žikina dinastija" po kojem je najprepoznatljiviji, prepričavaju se i među mlađim generacijama.

Neodoljivim šarmom i harizmom lako je osvojio srca širokog auditorijuma, te je njegova smrt 1993 rastužila čitav region, a najviše ćerku Jelenu koju je dobio iz burne ljubavne priče sa koleginicom Ljiljanom Kontić.

Iako je bio veoma mali, Jovan Stojanović,Gidrin unuk, tačnije njegovog rođenog brata Milomira takođe je tiho patio zbog velikog gubitka i dobro se seća deda-strica čije životne situacije danas rado prepričava.

- Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog - rekao je jednom prilikom Jovan koji je imao samo sedam godina kada je glumac preminuo i otkrio da nisu tačne priče da je Gidra bio neveran svojoj ženi Ljiljani.

- Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina - ispričao je Gidrin unuk, koji svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zbog svog atraktivnog izgleda Jovan je uplovio u svet manekenstva, te je proteklih godina radio brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

Mnogi se slažu da je šarm nasledio od dede, a njime je, nema sumnje, osvojio i svoju sadašnju suprugu Maju, koja je po zanimanju šminkerka. Njih dvoje imaju i sina Alekseja, koji je došao kao kruna velike ljubavi.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.