ON JE NAŠ POZNATI MANEKEN, A MALO KO ZNA DA JE I UNUK GIDRE BOJANIĆA: Šarm nasledio od DEDE, pravi je FRAJER (FOTO)
Dragomir Bojanić Gidra, Foto: prentscreen/youtube/AmgizzyLuka

kakav deda takav unuk

ON JE NAŠ POZNATI MANEKEN, A MALO KO ZNA DA JE I UNUK GIDRE BOJANIĆA: Šarm nasledio od DEDE, pravi je FRAJER (FOTO)

Gidra je ostavio veliki trag u domaćoj kinematografiji.

Objavljeno:

Unuk Dragomira Bojanića Gidre bio je uspešan maneken.

Pre tri decenije napustio nas je čuveni Gidra, čija slava ni danas ne jenjava.

Avanture popularnog her Žike Pavlovića rado gledaju i generacije koje se u vreme kada je snimana čuvena Žikina dinastija nisu ni rodile.

Glumac neponovljivog šarma ženio se čak tri puta i to uvek istom ženom, glumicom Ljiljanom Kontić. Njih dvoje su se upoznali na fakultetu, venčali 1966. godine, a zatim rastajali i mirili, jer nisu mogli jedno bez drugog. Tokom burnog zajedničkog života dobili su ćerku Jelenu, rođenu 1970. godine.

O tome kakav je Dragomir Bojanić bio u privatnom životu danas najčešće svedoči Jovan Stojanović, unuk njegovog rođenog brata Milomira. Iako je imao samo sedam godina kada je Gidra preminuo, dobro se seća deda-strica.

Jovan Stojanović
Jovan Stojanovićfoto: prentscreen/facebook/jovan stojanovic

‒ Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog ‒ kaže Jovan.

‒ Nije tačno da je moj deda bio švaler ‒ napominje.

‒ On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina ‒ ispričao je jednom prilikom unuk Dragomira Bojanića Gidre, kome je atraktivan izgled širom otvorio vrata u svet manekenstva. Proteklih godina radio je brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

‒ Svi znaju ko je Žika Pavlović, jer je ta uloga obeležila jednu eru naše kinematografije. Mnogo je sebe dao u toj ulozi, dosta teksta je i sam ubacio ‒ otkrio je Jovan, za koga kažu da je nasledio dedin šarm.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.