O MAMA OLGI BRUJI CELA NACIJA, A JEDNA ĆERKA JOJ NE DA MIRA: Svi se pitaju da li je ova žena STVARNO ŽRTVA?
Mama Olga, Foto: KURIR TELEVIZIJA

teška priča

O MAMA OLGI BRUJI CELA NACIJA, A JEDNA ĆERKA JOJ NE DA MIRA: Svi se pitaju da li je ova žena STVARNO ŽRTVA?

Osvojila je vaša srca...

Objavljeno:

Prsten sudbine” je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca. Često se i postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je zbog toga što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, ali se i prepliću ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla.

00:53

Gledajte novu epizodu Prsten sudbine danas u 15 časova na Kurir televiziji

Životi dve sestre, Jane i Anje, a mnogi kažu da su njihovi životi borba između dobra i zla, a jedna žena se trudi da balanrsira tu borbu na što bolji način. Reč je o mama Olgi, koja je razapeta između ova dva karaktera.

Kako smo mogli da vidimo u prvim epizodama, mama Olga je žena koja se svakodnevno susreće sa životnim nedaćama, a posebno je zanimljiv momentar žrtve. Na početku je ona ostavljena žena zbog ljubavnice, zatim majka koja se bori sa odgaja i svoje, ali i tuđe dete.

Posao koji vodi dolazio je urazličite situacije, ali je Olga uspevala da izađe na kraj sa tim i svojoj deci donese preko potreban novac. Iako je ćerka Jana neko ko troši bez obzira na sve, upada u nevolje i donosi probleme svojoj porodici, majka uvek izvlači dete iz svega toga i pruža joj što bolji život.

Sam termin požrtvovana majka ima više značenja. Nekada se može tumači na različite načine, sa pozitivnom, ali i manje pozitivnom, čak i negativnom konotacijom, što je slučaj i sa Olgom. Iako se trudi da pruži što bolji život svojim ćerkama, ona prelazi u ekstrem pa plaća tuđe greške bez potrebe.

Po nekim istraživanjima se veruje da ukoliko se majka kontinuirano ponaša prema detetu na ovakav, prezaštićujući način, dete obično dobija dovoljno ljubavi i pažnje, pa može da "skrene sa puta" te nema neka realna očekivanja, granice, a često ne može da bude samostalna.

Jana baš iz tog razloga stalno upada u nove probleme jer zna da će je mama izvući iz istih.

1 / 9 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Nova hit serija emituje se radnim danima u 15 časova, a zbog velikog interesovanja Kurir televizija je obezbedila publici još jedan termin u 22 časa.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.