NAKON ŠTO GA JE ISHVALILA PRINC OD VRANJE KARLEUŠI PORUČIO OVO: Voleo bi saradnju i sa ovom PEVAČICOM
Stefan Zdravković princ, Foto: ESPRESO

želje i planovi

NAKON ŠTO GA JE ISHVALILA PRINC OD VRANJE KARLEUŠI PORUČIO OVO: Voleo bi saradnju i sa ovom PEVAČICOM

Govorio je o mnogim temama.

Objavljeno:

Stefan Zdravković Princ, kog sada svi zovu "Princ od Vranje", prošlog vikenda je u finalu "Pesme za Evroviziju '23" zauzeo drugo mesto. Prema glasovima publike, u polufinalu i finalu je osvojio najviše glasova, ali kako su se računali i glasovi žirija, Luk Blek je odneo pobedu.

Sada kada su se utisci malo slegli oko takmičenja, te je Princa otkrio kakva je situacija kod njega i kako gleda na sve što se izdešavalo.

- Utisci su se delimično slegli, osećam se ponosno, evo trenutno sam u mom Vranju, nailazim samo na pozitivne komentare, ljudi su puni podrške, otvorili smo vrata širom regiona. Već radimo na novoj pesmi, da nastavimo ovu lepu priču - kaže Princ za 24sedam, pa otkriva da li smatra da je nepravedno izgubio, jer je publika očigledno želela njega:

- Sve što se desilo je za mene šok, jer sam bio svim srcem fokusiran. Nisam imao vremena da razmišljam o bilo čemu osim o dobrom nastupu, ali biti miljenik publike je za mene najveća nagrada koju sam u životu dobio. Imao sam najveću podršku naroda, naravno da bi i taj Liverpul dobro došao, ali ovaj čovek mora biti zahvalan za sve što je dobio i sve je s razlogom. Znali smo kakva su pravila, ne mislim da sam nepravedno izgubio, a Luki želim svu sreću, ima moju veliku podršku.

Stefana je istakao da bi voleo da snimi duet sa Jelenom Karleušom, s obzirom na to da ga je u finalu "PZE23" veoma hvalila, te je otkrije sa kojom bi još pevačicom "ukrstio glasove".

- Mislim da bi bio jako zanimljiv spoj da se uradi duet sa Jelenom Karleušom, možda čak i sa Severinom. Mislim da bi taj projekat mogao da bude baš zanimljiv javnosti - zaključio je Princ.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.