DARA BUBAMARA SE ŽESTOKO OSVETILA ANI NIKOLIĆ: Uradila je nešto što će je MNOGO "BOLETI", krenuo pravi RAT
Dara Bubamara, Foto: Emilija Jovanović

opasno

DARA BUBAMARA SE ŽESTOKO OSVETILA ANI NIKOLIĆ: Uradila je nešto što će je MNOGO "BOLETI", krenuo pravi RAT

Taman kada se prašina slegla, usledila je reakcija Ane Nikolić koja je svojom izjavom povredila koleginicu, sa kojom je do sada bila u odličnom odnosu

Objavljeno:

Folk zvezda Dara Bubamara pokrenula je niz estradnih ratova i skandala otkako je objavila novi hit "Koka roka", koji se našao u vrhu Jutjub trending liste.

Dara se, najpre, javno obračunala sa Jelenom Karleušom koja je tvrdila da je tekst pesme "Koka roka", koji potpisuje pokojni Milan Radulović Laća, prvobitno prodat njoj, pa tek onda Bubamari. Taman kada se prašina slegla, usledila je reakcija Ane Nikolić koja je svojom izjavom povredila koleginicu, sa kojom je do sada bila u odličnom odnosu.

Naime, Ana je pre nekoliko dana održala dva koncerta u popularnom zagrebačkom klubu, gde su je novinari pitali za Darinu pesmu "Koka roka", na šta je rekla:

Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla "Koka roka". Meni je Laća puštao tu pesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da peva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali eto - rekla je Ana, što je povredilo Daru, koja izvodi "spornu" pesmu.

Dara ovaj put nije želela da se javno prepucava sa Anom Nikolić, međutim ne krije da je neprijatno iznenađena reakcijom koleginice, sa kojom je mislila da je u odličnim odnosima.

Ana Nikolić
foto: G. G./ATAImages.

Dara se baš neprijatno iznenadila kada je čula šta je Ana rekla za njenu novu pesmu. To je od nje najmanje očekivala, jer su dobre. Baš joj je bilo bezveze što joj je javno ispljuvala pesmu, rekla:"Ne mogu da shvatim da to neko može da peva, mislila sam da to niko neće snimiti". Ipak, nije želela da produbljuje ništa, rešila je da iskulira, a ne da se "mrači" jer je pesma stvarno napravila bum, u trendingu je i pravi lom gde god Dara peva - rekao je za Pink.rs Darin blizak prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

U prilog činjenici da se Dara razočarala u Anu posle njene sporne izjave govori i to što ju je brže-bolje otpratila sa Instagrama. S druge strane, istom merom ovaj put nije uzvratila Ana, koja Daru i dalje prati.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.