NJEGOVO ZANIMANJE IZAZIVA NEVERICU, A NIKADA GA NISMO VIDELI: Muž Mire Adanje Polak je OZBILJAN ČOVEK
Mira Adanja Polak, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

bajka

NJEGOVO ZANIMANJE IZAZIVA NEVERICU, A NIKADA GA NISMO VIDELI: Muž Mire Adanje Polak je OZBILJAN ČOVEK

Novinarka se sinoć pojavila na premijeri, a od njenog muža ponovo ni traga.

Objavljeno: 10:17h

Sinoć je održana premijera predstave "Nije čovek ko ne umre", a brojne poznate ličnosti su se okupile u pozorištu. Predstava je rađena prema drami Velimira Stojanovića, a režirao ju je Gorčin Stojanović.

Među njima je bila i Mira Adanja Polak koju dugo nismo imali prilike da vidimo na nekom događaju, a novinarka je sijala od sreće.

Po njenom osmehu se može primetiti da je ona ispunjena i to ne samo jer je jedna od najboljih novinarki sa ovih prostora, već i jer se dobro pokazala kao majka i žena, te da već godinama živi mirnim i porodičnim životom.

Malo ko zna da je Mira već decenijama samo sa jednim čovekom koji se od medija krije kao što "zmija krije svoje noge".

Mira Adanja Polak
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Čuvena novinarka (79) decenijama je u braku sa čovekom njenog života, Martinom Darkom Polakom, a zbog njega je, kako je govorila svojevremeno, umela da odloži veoma bitan intervju i vrati se iz Amerike u Srbiju.

Martin je raketni inženjer, a nikada se previše nije interesovao za njen posao. To je oduvek bila Mirina strast, koju je čuvala smao za sebe. Novinarka ima sina Marka, kao i troje unučića, a uloga bake i majke joj najviše prija.

Podsetimo, Mira Adanja Polak rođena je ratne 1942. u Budimpešti, od oca Solomona, lekara i jednog od osnivača VMA, i majke Katarine, istoričara umetnosti. Odrastala u Beogradu sa sestrom Gordanom i bratom Đorđem. Diplomirala kliničku psihologiju, bavila se marketingom, bila i šef stjuardesama "Aviogeneksa". Pre televizije pisala je za "Politiku", "Dugu", "Bazar", a kasnije je sarađivala i za svetske medije poput časopisa "Pipl", "Rojaliti", američku televiziju ABC, britansku ITN itd. Govori srpski, engleski, francuski, mađarski i italijanski jezik. Postala je prepoznatljiva po specifičnim putopisima koje prikazuje u okviru čuvene emisije "Mira Adanja Polak", pisao je Kurir.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.