VEĆ PRVA EPIZODA GLEDAOCE OSTAVILA BEZ DAHA! Gledajte seriju "Prsten sudbine" na Kurir televiziji u 15 časova
Prsten sudbine, Foto: Promo

NE PROPUSTITE

VEĆ PRVA EPIZODA GLEDAOCE OSTAVILA BEZ DAHA! Gledajte seriju "Prsten sudbine" na Kurir televiziji u 15 časova

Intrigantna serija "Prsten sudbine" premijerno je emitovana juče na Kurir televiziji.

Objavljeno:

Gledaoci naše televizije i ljubitelji drame juče su u ogromnom broju pratili prvu epizodu hit serije, koja je već stekla ogromnu popularnost u više od 40 zemalja širom sveta.

U prvoj epizodi imali su priliku da se upoznaju s glavnim likovima, a već danas ih očekuje bezbroj napetih situacija, novi zapleti, ali i raspleti. Ukoliko vas prva epizoda nije ostavila bez teksta, druga će zasigurno, jer Denis pokušava na sve načine da se pomiri sa Anjom i zahteva od nje da razgovaraju. Jana od svih krije da je trudna, međutim, to ne promiče Andreju, koji insistira na tome da se venčaju.

Prsten sudbine
foto: Promo

Osim neverovatne priče koja je privukla gledaoce, ova serija nudi i potpuno novo iskustvo gledaocima Kurir televizije jer je sinhronizovana.

Ne propustite seriju "Prsten sudbine" i neverovatnu priču o ljubavi, pohlepi, ljubomori i konstantnoj borbi dobra i zla. Budite i danas od 15 časova uz Kurir televiziju i uživajte u drugoj epizodi serije koja ostavlja bez daha, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana i u 22 časa.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.