LUKE BLACK BEZ DLAKE NA JEZIKU O POBEDI NA "PESMI ZA EVROVIZIJU": Morao je da POMENE OVE TRI OSOBE, evo i ZBOG ČEGA
Luke Black, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskren

LUKE BLACK BEZ DLAKE NA JEZIKU O POBEDI NA "PESMI ZA EVROVIZIJU": Morao je da POMENE OVE TRI OSOBE, evo i ZBOG ČEGA

Luka je otkrio i kada kreću pripreme za Evroviziju, a dotakao se i svog nastupa

Objavljeno:

Srbija je odlučila da je na ovogodišnjoj "Evroviziji" u Liverpulu predstavlja Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava", a mladi umetnik ispričao je u intevjuu za domaće medije da pobedu na "Pesmi za Evrovoziju 2023" nije očekivao.

- Moram da priznam da mi se utisci još uvek nisu slegli, ja sam očekivao da ću da budem brži u svemu tome. I dalje se nisam osvestio, iako je, evo već drugi dan. Idemo ka tome - rekao je on.

Luki Ivanoviću veliku podršku pružila je naša prošlogodišnja predstavnica Ana Đurić Konstrakta, zbog čega joj je muzičar vrlo zahvalan.

Luki Ivanoviću veliku podršku pružila je naša prošlogodišnja predstavnica Ana Đurić Konstrakta, zbog čega joj je muzičar vrlo zahvalan
Luki Ivanoviću veliku podršku pružila je naša prošlogodišnja predstavnica Ana Đurić Konstrakta, zbog čega joj je muzičar vrlo zahvalanfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Takođe bih želeo da se zahvalim Sanji Vučić i Mariji Šerifović koje su mi davale non stop podršku tokom takmičenja - dodaje Luka.

Luka je otkrio i kada kreću pripreme za Evroviziju, a dotakao se i svog nastupa.

Luka je otkrio i kada kreću pripreme za Evroviziju, a dotakao se i svog nastupa
Luka je otkrio i kada kreću pripreme za Evroviziju, a dotakao se i svog nastupafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pripreme za Liverpul kreću danas, mislio sam da će krenuti juče, ali sam ceo dan prespavao jer me je sve stiglo - ističe Luka i dodaje:.

- Nisam dobio najviše glasova od publike i žirija. Nisam verovao u pobedu. Mislim da od mene postoje mnogo bolji performeri. Nisam dugo nastupao, ali ću se potruditi da budem što bolji.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.