KOMŠIJE ODUŠEVLJENE NAŠIM IZBOROM ZA EVROVIZIJU: Hrvati UDARILI NA "Doru" i celokupnu organizaciju, EVO ZBOG ČEGA
Luke Black, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OPA

KOMŠIJE ODUŠEVLJENE NAŠIM IZBOROM ZA EVROVIZIJU: Hrvati UDARILI NA "Doru" i celokupnu organizaciju, EVO ZBOG ČEGA

Oni su dodali i da je teško zamisliti da bi na "Dori" u finalu bio momak kao Jovan Živadinović Džipsii

Objavljeno:

Pojedini hrvatski mediji već danima pišu da su oba polufinala izbora za "Pesmu za Euroviziju '23" izgledala mnogo bolje od njihove "Dore".

Naime, komšije su istakle da se iz muzičkog programa koji je prethodnih dana prikazivan na RTS-u vidi da Srbi itekako vole Evroviziju.

Oni su prokomentarisali i maestralnu tačku u kojoj naši voditelji pevački i plesački izvode jednu od britanskih pobednica na Evroviziji.

Komšije su istakle da se iz muzičkog programa koji je prethodnih dana prikazivan na RTS-u vidi da Srbi itekako vole Evroviziju.
Komšije su istakle da se iz muzičkog programa koji je prethodnih dana prikazivan na RTS-u vidi da Srbi itekako vole Evroviziju.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dotakli su se i osmišljenog programa da se domaćoj publici predstavi Liverpul i koje zvezde potiču odatle, a opisivali su i ko je sve nastupao na domaćoj sceni.

Oni su takođe istakli i da su voditelji takođe bili bolji, a razlog je što su vodili program s užitkom i veseljem zbog toga što vode lokalno evrovizijsko takmičenje.

Oni su takođe dosta pohvalili i Luku Bleka, srpskog predstavnika za Evroviziju, dodavši da je numera inkluzivnija, otvorenija.

Za "Pesmu za Evroviziju '23" su takođe rekli da predstavlja prihvatanje onoga što Evrovizija danas jeste, a to je prihvatanje "drugih i drugačijih", što za njihovu "Doru" nije slučaj.

Oni su takođe dosta pohvalili i Luku Bleka, srpskog predstavnika za Evroviziju, dodavši da je numera inkluzivnija, otvorenija
Oni su takođe dosta pohvalili i Luku Bleka, srpskog predstavnika za Evroviziju, dodavši da je numera inkluzivnija, otvorenijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Oni su dodali i da je teško zamisliti da bi na 'Dori' u finaleu bio momak kao Jovan Živadinović Džipsii čijeg su momka čak i u bekstejdžu mediji naveliko intervjuirali i zapitkivali za podršku.

Istakli su i da je pobednička pesma 'Samo mi se spava' Luke Bleka, veoma zanimljiva, sa svojom pričom, vizualnim i muzičkim identitetom.

Oni su, za kraj, istakli da je naša "Pesma za Euroviziju" definitivno bila bolja od njihove "Dore" i da su celu organizaciju radili ljudi koji vole Evroviziju za ljude koji vole Evroviziju.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.