ESPRESO SAZNAJE! OVA DEVOJKA JE ODUŠEVILA, ALI I RAZBESNELA SRBIJU: Upletena u POBEDU Luka Bleka,SVE JE NJENO MASLO
Luke Black, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OVO NISTE ZNALI

ESPRESO SAZNAJE! OVA DEVOJKA JE ODUŠEVILA, ALI I RAZBESNELA SRBIJU: Upletena u POBEDU Luka Bleka,SVE JE NJENO MASLO

Sve više informacija o pobedniku se otkriva

Objavljeno:

Protekli vikend obeležila je pobeda Luke Ivanovića, poznatijeg kao Luke Black na festivalu "Pesma za Evroviziju" na kom je Srbija birala svog predstavnika na ovogodišnjoj "Evroviziji" u Liverpulu.

"Samo mi se spava" poručio je Luke u svojoj pesmi, ali njegova pesma nije uspavala publiku. Naime, snimak njegovog nastupa je u Srbiji trenutno prvi u trendingu na "Youtube", a u drugim zemljama u regionu je ili na prvom mestu ili skoro u samom vrhu. Njegov nastup iz polufinala već ima više od milion pregleda.

Sve više informacija o pobedniku se otkriva, ali malo ko zna da je velike zasluge za pobednički nastup Black-a imala devojka našeg glumca, zvezde serije "U klinču" Matije Ilića - Klara Vujović.

Ova devojka mu je mnogo pomogla
Ova devojka mu je mnogo pomoglafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, Klara je producirala nastup pomenutog izvođača. Pa, je to bio razlog više i za Matiju da navija da u finalu "Pesme za Evroviziju" pobedi baš Luke Black.

Inače, jednom prilikom smo pitali Matiju da li ga privlače starije devojke ili žene, pošto je u seriji "U klinču" glumio Simketa, koji je bio zaljubljen u stariju ženu. On nam je tada prvi put i otkrio da je sa Klarom.

– Kad sam bio mlađi uvek su me privlačile malo starije devojke, po 1-2-3 godine, ali sada me privlači samo jedna devojka koja je mojih godina - rekao nam je Matija pre nekoliko meseci i tada nam je otkrio da je ta devojka u koju se zaljubljio upravo Klara, sa kojom je i sada u vezi.

Podsećamo da smo mi nedavno otkrili i poreklo Matije Ilića.

Matijin otac je Ivan Ilić, bivši dirigent RTS-ovog "Big benda", a deda mu je Dragoslav Ilić, koji ima više od 80 godina, ali i dalje glumi u pozorištu. Inače, prva uloga Matiji je bila u seriji "Tajna vinove loze", a prva velika uloga u njegovoj dosadašnjoj karijeri je upravo u seriji "U klinču".

– Ceo život sam proveo na Novom Beogradu, u bloku 28. Tu sam završio osnovnu školu "Radoje Domanović", a posle srednje škole, upisao sam Fakultet dramskih umetnosti - otkrio je Matija nedavno za Espreso i potom nam ispričao kada se stvorila njegova ljubav prema glumi.

Matija ima divno porodično stablo
Matija ima divno porodično stablofoto: Privatna arhiva

– Moja ljubav prema glumi je počela rano, potičem iz umetničke porodice pa mi pozorište nije bilo strano nikad. Deda mi je glumac, a otac muzičar, pa sam sa njima išao na razna mesta. Odluku da ovime želim da se bavim sam doneo baš u jednoj takvoj poseti pozorištu sa tatom. Imao sam 9-10 godina. Dirigovao je u Pozorištu na Terazijama i odveo me u muzičku rupu odakle sam gledao celu predstavu. Sećam se da sam gledao tatinog drugara, glumca, kako sedi na sceni, pije pivo i smeje se, pa sam se okrenuo ka tati povukao ga za sako i pitao "Pa, on se igra i zarađuje pare?" Na šta sam samo dobio odgovor "Da" i tad sam nekako znao da bi taj posao bio za mene - ispričao nam je Matija tada.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.