OTAC DIRIGENT, DEDA GLUMAC! Otkrivamo POREKLO našeg glumca, ove informacije NIKO NIJE ZNAO DO SAD
Matija, Foto: Privatna arhiva

espreso saznaje

OTAC DIRIGENT, DEDA GLUMAC! Otkrivamo POREKLO našeg glumca, ove informacije NIKO NIJE ZNAO DO SAD

Mladi glumac ima i interesantnu umetničku porodicu.

Objavljeno:

Mladog glumca Matiju Ilića sada svi znaju i po nadimku Simke, koji je njegov nadimak u seriji "U klinču". U seriji on se zaljubio u stariju ženu, koja je u seriji poznatija po nadimku Aleks, a koju je glumila Tijana Čurović.

Proteklih dana se snimaju nove epizode pomenute serije. Mi vam ovog puta ne otkrivamo kako izgledaju nova snimanja, već kako je Matija izgledao kao klinac.

Inače, ovaj mladi glumac 24.11.2000. godine i odrastao je u Beogradu.

Za Espreso progovorio o porodici
Za Espreso progovorio o porodicifoto: Privatna arhiva

– Ceo život sam proveo na Novom Beogradu, u bloku 28. Tu sam završio osnovnu školu "Radoje Domanović", a posle srednje škole, upisao sam Fakultet dramskih umetnosti - otkrio je Matija za Espreso i potom nam ispričao kada se stvorila njegova ljubav prema glumi.

– Moja ljubav prema glumi je počela rano, potičem iz umetničke porodice pa mi pozorište nije bilo strano nikad. Deda mi je glumac, a otac muzičar, pa sam sa njima išao na razna mesta. Odluku da ovime želim da se bavim sam doneo baš u jednoj takvoj poseti pozorištu sa tatom. Imao sam 9-10 godina. Dirigovao je u Pozorištu na Terazijama i odveo me u muzičku rupu odakle sam gledao celu predstavu. Sećam se da sam gledao tatinog drugara, glumca, kako sedi na sceni, pije pivo i smeje se, pa sam se okrenuo ka tati povukao ga za sako i pitao "Pa, on se igra i zarađuje pare?" Na šta sam samo dobio odgovor "Da" i tad sam nekako znao da bi taj posao bio za mene.

Mi vam predstavljamo i kako je Matija izgledao kao klinac
Mi vam predstavljamo i kako je Matija izgledao kao klinacfoto: Privatna arhiva

Inače, Matijin otac je Ivan Ilić, bivši dirigent RTS-ovog "Big benda", a deda mu je Dragoslav Ilić, koji ima više od 80 godina, ali i dalje glumi u pozorištu. Inače, prva uloga Matiji je bila u seriji "Tajna vinove loze", a prva velika uloga u njegovoj dosadašnjoj karijeri je upravo u seriji "U klinču".

Mi vam predstavljamo kako je Matija izgledao kao klinac i na vama ostavljamo da procenite koliko liči na onog Matiju koga smo svi gledali u popularnoj seriji u "U klinču" i koga ćemo gledati i u novoj sezoni ove serije za koje se u proteklom periodu snimaju nove epizode.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.