OVA SRPSKA VODITELJKA SA NACIONALNE FREKVENCIJE JE PRVA ŽENA MAŠANA LEKIĆA: Voditelj je zamenio sa ASISTENTKINJOM
Mašan Lekić, Foto: Promo

rastali se

OVA SRPSKA VODITELJKA SA NACIONALNE FREKVENCIJE JE PRVA ŽENA MAŠANA LEKIĆA: Voditelj je zamenio sa ASISTENTKINJOM

Venčanje Mašana Lekića i Kristine Nikolić očekivalo se proteklih godinu, dve

Objavljeno:

Nakon što se doznalo da se autor emisije "Iza rešetaka" Mašan Lekić rastao od voditeljke Mire Lekić sa kojom ima ćerku Miu, te da je uplovio u ljubavnu vezu sa asistenstkinjom Kristinom Nikolić i sa njom dobio mezimicu Zoi, svi su pohitali da doznaju nešto više o životu novinara, koji pre toga nije mnogo bio u zoni medijskog interesovanja.

Dve godine je voditelj poznat po emisijama crne hronike bio u samoj žiži, a za to vreme o njemu, njegovoj staroj i novoj izabranici saznalo se mnogo toga.

Između ostalog, došlo se do informacija da se Mašan i Mira, još uvek zakonski nisu razveli, što je u neku ruku opravdalo činjenicu što se sa majkom svoje mlađe ćerke Zoi on odmah po rastavi nije oženio.

Venčanje Mašana Lekića i Kristine Nikolić očekivalo se protekle dve godine, nažalost izostalo je.

Do organizacije svadbenog veselja u režiji zaljubljenog para došlo je tek pre par dana, što je ponovo privuklo veliku medijsku pažnju uprkos tome što nije bilo reči o pravom venčanju, već o onom za potrebe snimanja Mašanove emisije, na kojoj Kristina radi kao asistent i konsultant.

Zaljubljeni par za tu priliku angažovao je glumce, koji su u kostimima mladenaca stali pred matičara i prelepih ružama okićenih rajskih vrata.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen/Venčanje od A do DA

Kristina je sve to snimila pa objavila na "Instagramu" kao tizer onoga što će njihova verna publika u narednoj emisiji gledati.

Nakon ovog kratkog kadra, koji je samo na tren zbunio javnost, svi su se zapitali kada će se to zaista dogoditi venčanje Mašana Lekića i Kristine Nikolić i postoji li još uvek nešto što emotivne partnere sprečava u tome.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.